3:2p.
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 10:15

24.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudné dotáhlo dvougólové manko, v penaltách uspěla Aritma


Branky


0

Nadprůměrný první poločas patřil Vokovickým, kteří dvakrát skórovali. Jihočeši se však nevzdali a dokázali ve druhém dějství srovnat. Druhou branku vstřelili šest minut před koncem, když už Aritma hrála bez vyloučeného Ambruse. Rozstřel se protáhl až na dvanáct sérií! Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tohle, že je divize?

První poločas zápasu mezi pražskou Aritmou a Roudným nabídl velmi dobrý fotbal z obou stran, který rozhodně převyšoval divizní úroveň. Nepřispěla k tomu jen obě mužstva, ale také skvěle připravené hřiště a po dlouhé době příjemné slunečné počasí. Bylo se zkrátka na co koukat.

 

Úvodní šanci měli domácí. Rybka navedl balón na střed hřiště, prostrčil ho na Müllera a ten dloubáčkem přehodil nejen gólmana Konečného, ale také bránu. I nadále šance střídala šanci, nebo alespoň pěkná akce další pěknou akci. Vše vyvrcholilo vedoucím gólem Aritmy z 13. minuty. Modr si seběhl doprostřed a vybídl Miroslava Müllera, který si přiklepl míč a poslal ho podél brankáře Konečného k tyči. Ač si strážce roudenské svatyně na balón sáhl, tak ne dostatečně, aby ho vytěsnil mimo tři tyče.

 

Následně zahrozilo také Roudné R. Otepkou, jenž šikovně rozehrál na Průchu. Ten utekl Kozlovi a dával před prázdnou bránu na nabíhajícího spoluhráče, v poslední chvíli však skluzem hasil nebezpečí domácí obránce Turbák. I další velká šance patřila Jihočechům. Přetažený balón po standardní situaci vracel před bránu dlouhán Turek, ale jeden z útočících Malšanů promáchl!

 

Aritma přežila obě šance Roudenských a po půlhodině hry přidala druhou branku. Nejprve Müller donutil hosty k zahrání míče do autu, kde se ho rychle chopil Bogár a vhodil ho pro Tomáše Modra do rozhozené obrany Jihočechů. Domácí záložník si poradil s jedním z protihráčů a v zakončení se nemýlil. Třetí gól mohl přidat po Müllerově pasu Volek, jenže to by si míč nesměl ukopnout. Ještě jednou zahrozili po Modrově dlouhém autu Müller s Bogárem, ani jeden však míč poskakující vápnem netrefil.

Nic nebalíme, makáme!

Malšané hned z první šance druhého dějství vstřelili důležitou kontaktní branku. Volek s Rybkou nedohráli souboj na půlicí čáře a Lonsmín krásně našel Martina Jasanského, který i díky zaspání obou stoperů domácích procedil míč pod padajícím brankářem Miškovským. Jinak však druhý poločas kvalitou zaostal za tím prvním.

 

Minuty ubíhaly a míč se málokdy ocitl v jiném prostoru než mezi vápny. Největší šanci na opětovné odskočení na rozdíl dvou gólů měl Müller. Rybka vybídl Kozla ke sprintu a následnému centru, Müller i povedeně hlavičkoval, byl však až moc přesný a jeho pokus se odrazil od tyče mimo. Za několik minut centroval Turbák na penaltu, kde byl sám Modr, ale musel si míč zpracovat a jeho následnou ránu dokázali obránci Malše zblokovat.

 

V 67. minutě nastal smolný okamžik pro vokovického kapitána Ambruse. Nejprve v prvním poločase musel za cenu žluté karty hasit chybu Kozla a Podobského a ve zmiňované 67. minutě pak i docílil gólu, jenže dostal míč za brankovou čáru rukou. Žádný Maradona se neopakoval, a tak viděl Ambrus žlutý kartónek podruhé. Malšané využili početní výhody v 84. minutě. R. Otepka poslal míč do pokutového území, kde se srazili snad tři hráči a od Ladislava Vávry zamířil míč přesně k tyči.

Přepište dějiny, Aritma zvládla penalty

Po dlouhé sérii pokutových kopů se stalo něco neuvěřitelného, Aritma se mohla radovat! K vidění bylo celkem dvanáct sérii, v té poslední zklamal roudenský Píša a přenechal druhý bod Pražanům.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: „První půle nabídla z obou stran velmi kvalitní fotbal, šance střídala šanci. My jsme naštěstí naše šance proměnili. O přestávce jsme hráče upozorňovali, že vedení o dva góly je snad ten nejhorší výsledek, bohužel se to vyplnilo. Hned po pauze jsme dostali zbytečný gól a po našem vyloučení nakonec dokázali hosté i srovnat. Ztratili jsme bod, jsem rád, že nám konečně vyšly penalty. Hráčům dnes nemám co vytknout, i v deseti lidech jsme hráli velice dobře a aktivně. Vyzdvihl bych Míru Müllera, který odvedl neskutečnou práci, ať už ve dvojici s Bogárem, nebo pak sám. Druhého budu jmenovat Ondru Rybku, naběhal neskutečné kilometry a rozdával dobré přihrávky. Jinak chválím ale celé mužstvo, dokázali jsme prolomit tu naši smůlu nebo spíš neumění v pokutových kopech, které jsme na devátý pokus vyhráli.“

TJ Malše Roudné
Trenér L. Šolc: „První poločas se nám moc nepovedl, po dvou hloupých chybách jsme inkasovali. Vždy jsme otevřeli střed hřiště a domácí nás za to potrestali. Do druhé půle jsme šli s tím, že chceme s výsledkem něco udělat, protože i první půli jsme si šance vypracovali, ale bohužel Růžička i Turek neuspěli. Druhou půli jsme měli už hru pod kontrolou a zcela zaslouženě jsme vyrovnali. Byla jen škoda, že jsme nedokázali zápas dotáhnout do vítězného konce, protože jsme tam měli ještě dvě solidní možnosti. Bohužel jsme v penaltové loterii střelecky selhali. Určitě se zápas povedl Rudovi Otepkovi a Martinovi Jasanskému. Ruda byl ve středu zálohy naším nejaktivnějším hráčem, i Martin hrál aktivně, dal gól a měl i další příležitosti.“



Sestavy


SK Aritma Praha
R. Miškovský [-] - M. Müller [-] , T. Volek [-] (77. P. Vávra [-] ) , F. Podobský [-] (59. L. Květoň [-] ) , O. Rybka [-] , T. Modr [-] , I. Bogár [-] , P. Gregora [-] , J. Kozel [-] , M. Ambrus [-] , F. Turbák [-]

TJ Malše Roudné
D. Konečný [-] - M. Jasanský [-] , M. Průcha [-] (54. L. Vávra [-] ) , D. Růžička [-] (80. D. Samek [-] ) , J. Píša [-] , O. Otepka [-] , R. Otepka [-] , P. Kössl [-] , J. Vogl [-] , P. Turek [-] , T. Lonsmín [-]

ŽK: 22. O. Rybka , 24. M. Ambrus - 65. L. Vávra , 87. O. Otepka . ČK: 67. M. Ambrus .
Hráči zápasu: M. Müller , O. Rybka - R. Otepka , M. Jasanský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Dujsík Jiří - ŠEDIVKA Ondřej, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.