3:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

18.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Milevsko získalo první jarní bod, se Sedlčany padlo na penalty


Branky


0

Favorizovaní Středočeši museli v utkání dvakrát dotahovat, když reagovali na góly milevského Dvořáka. Zápas nakonec došel až do pokutových kopů, ve kterých znovu uspěly Sedlčany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní gól Dvořáka

Milevští přijeli do Sedlčan s jediným cílem – získat konečně na jaře nějaké body. Začátek zápasu však patřil favoritům ze středních Čech. Do šance se dostal po kombinaci Soldáta s Haasem Němec, ale trefil pouze brankovou konstrukci. Z úvodního náporu však nedokázali sedlčanští nic vytěžit a v 10. minutě dokázali skórovat z první šance hosté. To v zápase velmi aktivní Marvan povedeně uvolnil útočníka Petra Dvořáka a ten prostřelil Capoucha v bráně domácích.

 

Ve zbytku prvního dějství se hrál fotbal nahoru dolů, který musel diváky bavit. Navrch měli domácí hráči, jednou navíc nastřelili břevno Kdolským. Při gólmanu Šmitmajerovi ale stálo štěstí a Milevsko si do kabin odneslo vedení 0:1.

Domácí dvakrát dotahovali

Také druhý poločas začal atraktivně. Sedlčanští vyrovnali v 58. minutě, když hosté nedokázali pořádně odvrátit standardní situaci. Balón se dostal k Tomáši Senftovi, který se do něj opřel z voleje z přibližně z dvaceti metrů, a nádhernou ranou k tyči překonal Šmitmajera. Dlouho se však domácí fotbalisté radovat nemohli. O devět minut později se totiž znovu hezky uvolnil ve vápně Petr Dvořák a vrátil vedení Vzduchotechnikům.

 

75. minuta přinesla druhé vyrovnání Tatranu. Po další standardní situaci se hlavou trefil stoper Jan Vystyd a více než pět set diváků, kteří navštívili toto utkání, se mohlo radovat. Sedlčanům se málem podařilo zápas otočit, jenže v nastavení spálil smolař Němec obrovskou šanci, když přestřelil z dvou metrů bránu hostí.

Třetí zápas, třetí penalty, třetí vítězství

A tak přišly na řadu pokutové kopy. V nich tentokrát nemusel domácí gólman Capouch čarovat, protože mu pomohlo břevno při pokusu Ondřeje Kosobuda. Sedlčany vyhrály penaltový rozstřel 5:3 a i potřetí na jaře získaly dva body.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Obránce J. Vystyd: „Zápas začal naší aktivitou, kdy jsme měli převahu. Hosté z jedné střely vytěžili maximum a šli do vedení. Ve druhém poločase se nám podařilo srovnat, ale pak z druhé střely na branku od hostů jsme opět inkasovali. Pak jsme vyrovnali ze standardní situace a měli i další šance, ale neproměnili. A tak zápas šel do penalt, kde jsme měli štěstí a připsali si další bod. Líbili se mi Kdolský a Senft. A zklamali mě sudí.“

FC ZVVZ Milevsko
Trenér K. Syrovátka: „Hrál se pěkný a rychlý fotbal s pěknou atmosférou. Domácí měli ve druhém poločase více šancí, mohli rozhodnout z brejků. My jsme ale také hrozili. Penalty už byly loterie. Jednou jsme nastřelili břevno, domácí dali všechny, takže asi zaslouženě vyhráli. Vyzdvihl bych dorostence Marvana a střelce Dvořáka.“



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - L. Brotánek [-] , T. Řehák [-] , J. Vystyd [-] - L. Soldát [-] , M. Kdolský [-] , K. Kvěch [-] (82. M. Sirotek [-] ) , M. Dvořák [-] (80. J. Čejda [-] ) - D. Němec [-] , T. Senft [-] , P. Haas [-] (72. P. Pešek [-] )

FC ZVVZ Milevsko
J. Šmitmajer [-] - P. Dvořák [-] (80. J. Kosobud [-] ) , J. Marvan [-] (74. M. Suchan [-] ) , J. Komárek [-] , F. Koutník [-] , M. Hajný [-] (59. J. Barda [-] ) , J. Suchan [-] , J. Rabiňák [-] , O. Kosobud [-] , J. Vodňanský [-] (69. L. Sedlák [-] ) , J. Knotek [-]

ŽK: 56. D. Němec , 79. J. Vystyd - 54. F. Koutník , 84. J. Knotek .
Hráči zápasu: T. Senft , M. Kdolský - J. Marvan , P. Dvořák .
Počet diváků: 520. Rozhodčí: Kotyza Václav - FOJTÍK Martin, JEŽEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.