A. Nágl 17.
1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

23.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ústí po prohře na sestupové pozici


Branky


0

Desátý Jablonec nad Jizerou zavítal na hřiště třináctého Ústí nad Orlicí. Domácím velela matematika vyhrát, jinak by už nastávaly sestupové problémy. Ale i hosté toužili po nějakém tom bodíku.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase domácí tým alespoň vyrovnal

Obě mužstva vstoupila do zápasu s řadou nepřesností a do první šance se dostal domácí Falta, po přesném centru Součka. Ale to bylo ze strany domácích vše a iniciativu převzali hosté. Větší aktivita Jablonce byla odměněna v 15.minutě. Do vápna domácích se snášel míč, který tam poslal hostující Macháček. Domácí gólman Jehlička si s obráncem Felgrem tak dlouho dávali přednost, až mezi ně vlétl hostující Štemberk a hlavičkoval míč do brány. Hosté se tak zaslouženě ujali vedení 0:1, ale dlouho se neradovali. Po dvou minutách se domácím povedl rychlý brejk, kdy zatáhl míč po křídle Souček, dostal se až do pokutového území a předložil míč nabíhajícímu Nágloví, pro kterého nebylo problémem překonat bezmocného gólmana Farského. Domácí srovnali na 1:1, ale kdo by očekával honbu domácích za vítězstvím, byl by překvapen. Byli to naopak hosté, kteří mohli navýšit skóre ve svůj prospěch. Po gólu volala rána Štemberka, i dělovka Chropůvky. Do konce poločasu gól už nepadl a tak šla mužstva do kabin za stavu 1:1.

V druhém poločase rozhodla jediná branka o výhře hostí

Úvod druhého poločasu vyšel domácím skvěle a Smejkal běžel sám na gólmana Farského. Jenomže neproměnil, a na domácí opět padla deka. Domácí se snažili, ale nepřesná přihrávka kazila skoro všechny akce. Po hodině hry dostal domácí Vaňous možnost skórovat z přímého kopu, ale tentokrát jeho největší zbraň selhala a míč letěl vysoko nad Farského bránu. Domácí se dostali ještě do jedné dobré šance, ale ani obránce Strnad netrefil odkrytou bránu. V 69.minutě se k trestnému kopu postavil hostující Šulc a ukázal domácím, jak se má zahrávat standardka. Šulc z přímáčku vymetl pavučinky z horního růžku domácí brány a poslal svůj tým opět do vedení. Domácí tým prostřídal, přeskupil řady a všechno vrhl do útoku. Jenomže tato situace vyhovovala dobře bránícím hostům, kteří vyráželi do nebezpečných brejků. Hostující hráči se tak lehce dostávali do gólovek, ale gólman Jehlička držel naději svého týmu na vyrovnání. Do konce zápasu už branka nepadla a tak si Jablonec odváží z Ústí tři body a domácím začínají sestupové starosti.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Spolupracovník redakce Jan Skácel: Utkání, které mělo nakopnout domácí fotbalisty k lepším zítřkům, skončilo fiaskem, po tristním výkonu se z vítězství radoval soupeř. Hosté přijeli hlavně bránit a s radostí přijali nabídku k tomu, aby si v Ústí zahráli fotbal. Tato porážka znamená, že do konce sezóny nezbývá našemu mužstvu už nic jiného, než boj o záchranu v soutěži. Příštím soupeřem bude další tým, kterému se na jaře příliš nedaří.

TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
Vedoucí mužstva David Holman: Výhra zasloužená, byli jsme lepší, projevili větší vůli po vítězství a bojovali tak jak se patří. Hráči si mákli na dno a odměnou jim byla výhra a tři body.



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
R. Jehlička [-] - J. Felcman [-] , J. Strnad [-] (80. P. Chleboun [-] ) , P. Felgr [-] , V. Heger [-] (74. M. Kukla [-] ) - L. Smejkal [-] , P. Langer [-] (73. J. Smola [-] ) , Z. Vaňous [-] , P. Falta [-] , A. Nágl [-] - J. Souček [-] (68. R. Ráb [-] ) -

TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
R. Farský [-] - J. Halama [-] , J. Macháček [-] , M. Štemberk [-] , J. Chropůvka [-] (78. P. Žitka [-] ) , J. Soukup [-] , P. Karásek [-] , D. Sedláček [-] , K. Krejčík [-] , O. Rozkovec [-] , P. Šulc [-] (78. F. Hrbek [-] )

ŽK: 23. J. Strnad , 88. A. Nágl - 19. K. Krejčík , 61. J. Halama , 70. P. Šulc .
Hráči zápasu: J. Strnad - M. Štemberk .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: Hrkal Václav - ŠTUK Jaromír, RAPLÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.