1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 10:15

20.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympia si s vynikající defenzivou hostí neporadila a tak skončil zápas bez branek


Branky


0

První Olympia Hradec Králové hostila dvanácté Ústí nad Orlicí a mělo to pro ni být snadné sousto. Jenomže Ústí do Hradce Králové nepřijelo odevzdat zápas a tak bylo výsledkem zajímavé utkání, které dospělo až k penaltovému rozstřelu.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas přinesl trochu vzruchu pouze v úvodu

Za nepříjemného deštivého počasí se domácí od začátku pustili do dobývání hostující brány. Už v první minutě měli šanci skórovat po rohu Klapky, ale míč skončil vedle Krátkého brány. V 3.minutě měla Olympie výhodu standardky z nádherné pozice asi osmnácti metrů od brány. Čtyři hráči Olympie prodloužili zeď, aby gólman nic neviděl. Střelu Klapky, mířící přímo do šibenice gólman Krátký vyrazil. V 8.minutě zakončoval domácí hráč, ale jeho slaboučká střela gólmana hostí Krátkého nepřekvapila. Po čtvrthodině hry se rodil nadějný brejk hostí, ale gólman Kobos se svým bekem to vyřešili. Celý první poločas to bylo marné dobývání hostující brány s občasným výpadem hostů. V poslední šanci prvního poločasu se ocitl domácí Ptáček, který po dobré kombinaci zakončil, ale i jeho gólman Krátký vychytal. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Zmar domácích okořenila červená karta v závěru druhého poločasu

Úvod druhého poločasu provázela řada nepřesností, kdy se v nich předháněla obě mužstva. A také velké množství útočných faulů u obou mužstev. V 52.minutě rozehrál Klapka trestňák na hlavu domácího útočníka, ale i s ní si gólman Krátký poradil. Přesně po hodině hry si domácí Jukl perfektně převzal míč a najednou šel sám na gólmana. Krátký mu včasným vyběhnutím a odvážným skokem pod nohy zabránil ve skórování. V 64.minutě zahrávali hosté roh, ale hlavička jejich hráče mířila vysoko nad Kobosovu bránu. O minutu později přišla největší šance hostí v zápase. Chytře rozehraný míč z trestňáku vrátil útočník hlavou pod sebe a tam zcela volný hostující hráč, asi z deseti metrů netrefil odkrytou bránu. V průběhu 70.minuty měla obě mužstva naprostou stejnou standardku ze strany. Ta hostí byla o hodně nebezpečnější, když tečovaná střela skončila na boční síti Kobosovi brány. Patnáct minut před koncem kopali domácí, po faulu, takový zkrácený roh. Na centr si naběhl Očovan a jeho střelu z voleje vykopávali hostujcí hráči z brankové čáry. V 80.minutě mohl hostující Souček běžet sám na bránu domácích, ale gólman Kobos vyběhl daleko před bránu a míč ukopl. V 85.minutě měl gól na noze Očovan, ale jeho střelu vyrazil gólman Krátký, reflexivně nohama na roh. Po zahraném rohu zbytečně fauloval domácí Novotný a po druhé žluté kartě se předčasně poroučel ze hřiště. V zápase gól nepadl a tak se muselo jít na pokutové kopy.

Hostující Smola měl v penaltách smůlu!

Pokutové kopy až do třetí série proměňovali hráči zcela bezpečně a z gólmanů byli pouze komparzisti. Ve čtvrté sérii gólman Kobos vystihl Smolovu nepříliš umístěnou střelu. A když domácí Očovan pátou penaltu proměnil, tak už se poslední ani nemusela kopat a na pokutové kopy vyhrál domácí tým 5:3.





Ohlasy k zápasu


FC Olympia Hradec Králové
Spolupracovník redakce František Bárta st.: Celý zápas to bylo marné dobývání hostující brány, kdy jsme 80% utkání odehráli na hostující polovině. Bohužel branku se nám podařit nepodařilo po žádné naší akci a tak zápas skončil remízou. Naštěstí jsme byli v penaltách stoprocentní a připsali si tak alespoň druhý bod.




Sestavy


FC Olympia Hradec Králové
P. Kobos [-] - M. Kosař [-] , J. Novotný [-] , V. Karal [-] (35. K. Krejčík [-] ) , J. Poděbradský [-] - M. Ptáček [-] , M. Demeter [-] (76. M. Malínský [-] ) , F. Klapka [-] - D. Kuťák [-] (68. O. Haupt [-] ) , P. Topouzis [-] (46. R. Jukl [-] ) , P. Očovan [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - V. Heger [-] , P. Chleboun [-] , P. Felgr [-] , M. Coufal [-] , J. Smola [-] - P. Langer [-] , Z. Vaňous [-] , P. Falta [-] (63. M. Kukla [-] ) , A. Nágl [-] - J. Souček [-] (90. O. Skalický [-] ) -

ŽK: 66. J. Novotný - 70. Z. Vaňous . ČK: 88. J. Novotný .
Hráči zápasu: J. Krátký .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Zadinová Olga - HOCEK Petr, VNUK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.