2:1
(1:0)
82. M. Macek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

18.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabený Dvůr Králové ubojoval tři body


Branky


0

Desátý Dvůr Králové hostil osmou Admiru Praha, ale oba týmy dělil od sebe rozdíl pouze jednoho bodu. Na velice těžkém terénu se odehrálo zajímavé utkání, ve kterém až do konce nechyběl náboj a Admira i v deseti sahala po vyrovnání.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase Dvůr vstřelil branku do šaten

Domácímu trenérovi Matějkovi chybělo pět hráčů základní sestavy a tak musel sestavu poskládat a na lavičku si vzal dorostence. Dobrému fotbalu nenahrával ani těžký terén. V prvním poločase byla mírně lepším mužstvem Admira, ale její hráči si žádnou pořádnou šanci nevypracovali. V 26.minutě se před hranicí pokutového území pěkně uvolnil hostující útočník, ale s jeho slabou střelou si gólman Vaníček poradil. V 33.minutě dostala Admira výhodu přímáku z velice dobré pozice. První střela skončila na zdi a dorážka letěla vedle. Admira se neprosadila ze žádné šance a tak v závěru přišel trest v podobě branky do šaten. V poslední minutě prvního poločasu kopou domácí rohový kop. Většina hráčů se natlačila na první tyč. Míč směřující do malého vápna neudržel v rukavicích hostující gólman a propadl až k volnému Krulišovi, který napálil míč do sítě. Chybička hostujícího gólmana Jakimeczka nabídla domácím snadné vedení 1:0. Po tomto gólu poločas skončil.

Oslabená Admira se v závěru zmohla pouze na snížení

Do druhého poločasu chtěla vstoupit Admira náporem, ale zabrzdil jí faul jejího hráče Herce, který obdržel druhou žlutou kartu a následně i červenou. Domácím tato situace hodně pomohla a navíc se jim po necelých deseti minutách podařilo vstřelit druhou branku. Na prostředku hřiště se střední záložník domácích hezky uvolnil a vyslal míč na pravou stranu, kam si nabíhal další domácí hráč. Ten si dovolil drzou kličku a pronikl až na brankovou čáru, odkud předložil tutovku pro nabíhajícího Vitebského, který s radostí zakončil do prázdné brány a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Domácí si ještě vytvořili pár dobrých šancí ke skórování, ale navýšit svůj dvoubrankový náskok se jim už nepodařilo. Naopak byli to hosté, kteří v 81.minutě zdramatizovali utkání. Na centr zprava si naběhl hostující Macek a trefil míč od břevna do brány. Míč vyskočil ven a hlavní rozhodčí ještě chvilku nechal pokračovat ve hře. Až při protestech hostujících hráčů zjistil, že pomezní ukazuje ke středovému kruhu, protože to byl gól. O dvě minutky později rozehráli domácí vtipně přímý kop a míč skončil na břevně Jakimeczkovi brány. Poté se až do konce zápasu tlačila Admira za vyrovnáním, ale už bylo málo času. Zápas tak skončil zaslouženým vítězstvím domácího Dvoru Králové.





Ohlasy k zápasu


TJ Dvůr Králové nad Labem
Trenér pan Pavel Matějka: Za situace, kdy nám chybělo pět hráčů ze základní sestavy, jsme vybojovali nesmírně cenné vítězství. Zápas jsme ubojovali a o to je to naše vítězství cennější.

FK Admira Praha
Spolupracovník redakce pan Aleš Pivoda: V prvním poločase byla Admira opticky lepším týmem, ale neplodní v zakončení. Hloupá chyba v závěru poločasu poslala domácí do vedení. V druhém poločase došlo k vyloučení Herce a navíc jsme dostali druhou branku. Až když Macek hlavičkou snížil, tak Admira přitlačila a dostávala i v deseti domácí do úzkých. Jenomže bylo moc málo času na vyrovnání. Škoda dalších zbytečně ztracených bodů.



Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem
J. Vaníček [-] - M. Otradovský [-] (90. L. Mertlík [-] ) , V. Hák [-] (46. R. Vágner [-] ) , P. Tomeš [-] , J. Podolník [-] , T. Picha [-] , V. Pavlásek [-] , M. Kruliš [-] (54. D. Žaba [-] ) , O. Vaníček [-] , D. Vitebský [-] (88. D. Machek [-] ) , F. Fejk [-]

FK Admira Praha
P. Jakimeczko [-] - M. Macek [-] , M. Čmejla [-] (58. T. Majer [-] ) , Š. Zahálka [-] , R. Turák [-] , M. Paťha [-] (63. P. Zolotuchin [-] ) , J. Martinic [-] , J. Kurek [-] (59. J. Mošna [-] ) , S. Komínek [-] , M. Horák [-] (82. J. Mamurov [-] ) , O. Herc [-]

ŽK: 31. P. Tomeš , 67. D. Žaba , 89. O. Janouch - 35. O. Herc , 65. J. Martinic , 90. P. Jakimeczko . ČK: 55. O. Herc .
Hráči zápasu: D. Vitebský , F. Fejk .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Janoch Marek - GRIMM Tomáš, SZIKSZAY Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.