Slavoj v penaltách přetlačil Ovčáry


0

Ovčáry na jaře nepůsobí nejjistějším dojmem a ve Staré Boleslavi zaznamenaly další ztrátu. Domácí totiž dokázali v poslední minutě vyrovnat a navíc získat v penaltách bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásné gesto fair play!

Fotbalisté Slavoje v minulém kole překvapivě přenechali všechny body v regionálním derby Labskému Kostelci a chuť si chtěli spravit v tradičním dopoledním termínu na domácím hřišti proti silným Ovčárům. Ty také nemohly jít do utkání v nejlepší náladě, protože nedokázaly zvítězit v minulém kole v Pěčicích a odvezly si pouhý bod. Hosté se tentokrát opět mohli spolehnout na svou kompletní obrannou čtveřici, která zažila i podstatně vyšší soutěže, než I.B třídu. Zápas začal zostra a diváci se rozhodně nenudili. Hosté se snažili kombinovat, zatímco domácí tým spoléhal na rychlé brejky. A oběma jejich taktika vycházela velmi dobře. Do vedení se totiž dostali v 15. minutě hosté zásluhou Mihalíka, hned vzápětí ale bylo po Šmejkalově brance srovnáno. Rychlost domácích útočníků dělala přeci jen trošku pomalejší obraně hostí veliké problémy a ve 22. minutě už Slavoj vedl, když další rychlý útok zakončil Štěpánek. 2:1. Ve 28. minutě pak bylo k vidění krásné gesto fair play! Sudí Polák totiž k údivu úplně všech neuznal gól Ovčár. Domácí hráči ale vzali spravedlnost do svých rukou, odevzdali míč na kopačky soupeře a povolili mu skórovat! Přesně tohle jsou okamžiky, které bychom u našeho milovaného sportu chtěli prožívat. První poločas tak skončil remízou 2:2.

Vyrovnání v poslední minutě

Do druhé půle nastoupily totožné sestavy jako do půle první a fotbalisté na hřišti pokračovali v pěkných výkonech, které se divákům musely líbit. Hosté i nadále trpělivě kombinovali a hrozili centry do vápna a domácí spoléhali na rychlost svých ofenzivních hráčů. Jako první byla opět úspěšná taktika Ovčár, které poslal do vedení v 56. minutě Voljanskij. Dlouhou dobu to pak vypadalo, že hosté svůj náskok udrží až do konce, nakonec se tak ale nestalo. Do role hrdiny se totiž obsadil domácí útočník Bláha, který v poslední minutě vyrovnal. Šlo se tak do penalt, ve kterých hosté navázali na neúspěch z Pěčic a opět prohráli, když si rozhodující trefu připsal domácí obránce Švorba. Slavoj tak v krásném zápase porazil Ovčáry 4:3 po pokutových kopech.



Ohlasy k zápasu



FC Sokol Ovčáry
Petr Hyka - hrající trenér: Hrál se pěkný pohledný fotbal z obou stran na pěkně připraveném hřišti. Šlo o vyrovnané utkání, ikdyž jsme měli více míč na kopačkách my a domácí spoléhali na rychlé brejky, které jim ve třech případech vyšly a vstřelili z nich góly. Bohužel jsme v zápase opět neproměňovali své šance a opět jsme ztratili body.



Sestavy


FK Slavoj Stará Boleslav
J. Bodlák [-] - M. Voženílek [-] , M. Švorba [-] , P. Beneš [-] , D. Mikoláš [-] (76. L. Švancar [-] ) - J. Matějovský [-] (88. D. Sládek [-] ) , J. Cruz [-] , V. Kulhánek [-] (56. J. Vodák [-] ) , O. Štěpánek [-] - P. Bláha [-] , V. Šmejkal [-]


Počet diváků: 141. Rozhodčí: Polák Ivo - VYHNAL Karel, FILIP Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.