1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužec doma těsně zdolal DBSK


Branky


0

Velmi důležitý přímý souboj o záchranu vyzněl lépe pro domácí fotbalisty Lužce nad Vltavou, kteří jediným gólem zdolali Dolní Bousov. Hosté dohrávali zápas se dvěmi vyloučenými hráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól v úplném úvodu

V Lužci se odehrál zápas týmů, které nemají bodů na rozdávání a potřebují bodovat v zoufalém boji o záchranu. Mnohem lépe vstoupil do utkání domácí celek, kterému se již v 7. minutě povedla akce po levé straně hřiště. Na jejím konci byl centr do vápna a hlavička M. Kučaby, kterou hostující gólman Stránský vyrazil pouze před dobíhajícího Kučeru. Ten se v jasné pozici nemýlil a otevřel skóre. 1:0. Poté se hra přesunula doprostřed hřiště, ze kterého se borci obou týmů odhodlávali spíše jen ke sporadickým výpadům. Jeden takový byl k vidění ve 20. minutě utkání a na svědomí ho měl hostující Klíma. Jeho střela ale skončila vedle Šmejkalovy branky. Podobně si vedl ve 31. minutě i kapitán hostujícího týmu Vynikal, který z prostoru penalty přestřelil domácí branku. Mokrý terén také nabídl několik ostřejších zákroků a žlutých karet, které se pro další průběh zápasu ukázaly jako klíčové. Po první půli tak odcházeli do kabin spokojenější domácí fotbalisté, kteří drželi hubený jednogólový náskok.

 

Dva vyloučení na straně hostů

Do druhé půle nastoupil na domácí straně mladý Hampl místo zkušeného D. Tauchmana, ale praktikovaný styl hry obou týmů se ani trochu nezměnil. I nadále se bojovalo uprostřed hřiště o každý míč. I tentokrát si hosté vytvořili velmi dobrou šanci na vyrovnání zásluhou Klímy, který postupoval sám na branku, ale Šmejkala neprostřelil. Poté začaly pro hosty veliké komplikace, jelikož se začal snižovat počet jejich hráčů na hřišti. V 58. minutě si totiž za ostrý zákrok v okolí laviček vysloužil svou druhou žlutou kartu v zápase Koštíř a musel jít pod sprchy. Ještě hůř bylo pro hosty v 70. minutě, kdy ho do kabin následoval prakticky totožným způsobem také Tomíček. Domácí ale nedokázali zápas rozhodnout a jejich pokusy do oslabené obrany končily jen mimo branku. V úplném závěru tak mohl přijít trest, vyrovnání ale odmítl Jakub Šolc, který ale svou trefou netrefil branku a domácí tak mohli slavit důležitou výhru 1:0.  


Ohlasy k zápasu



Dolnobousovský SK
Luděk Holub - trenér: Nepohlídali jsme si začátek zápasu a brzy jsme inkasovali. Poté jsme měli šance na vyrovnání, ale nedali jsme. V závěru jsme dohrávali v devíti, ale i přesto jsme mohli skórovat. Bohužel Jakub Šolc v poslední šanci branku netrefil.



Sestavy


AFK Eletis Lužec
M. Šmejkal [-] - J. Lafek [-] , J. Kučaba [-] , M. Kučaba [-] - A. Kučera [-] (82. R. Levý [-] ) , R. Stejskal [-] , M. Tauchman [-] , D. Tauchman [-] (46. D. Hampl [-] ) , J. Uher [-] - M. Rigo [-] - P. Kerpl [-] (88. P. Tauchman [-] )

Dolnobousovský SK
M. Stránský [-] - L. Zahrada [-] , O. Klíma [-] , P. Vacek [-] , V. Bíšek [-] - P. Vynikal [-] , M. Koštíř [-] , T. Šolc [-] (57. M. Merva [-] ) , R. Tomíček [-] , J. Kasal [-] (69. J. Šolc [-] ) - F. Klíma [-] (86. P. Ježek [-] )

ŽK: 76. J. Kučaba - 24. M. Koštíř , 45. M. Stránský , 49. R. Tomíček , 52. P. Vynikal , 79. F. Klíma , 89. J. Šolc . ČK: 58. M. Koštíř , 70. R. Tomíček .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: Kosina Ladislav - ZDENĚK Josef, TRUMPUS Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.