2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pěčice po penaltách zdolaly Ovčáry


Branky


0

Dramatické utkání celků z horních pater tabulky nakonec vyznělo lépe pro domácí Pěčice. Pro Ovčáry tak jde o komplikaci v boji o postup, který je hlavním cílem hostujícího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný průběh i výsledek

Vysoký výsledek 7:2 pro Ovčáry se zrodil v podzimním zápase, a tak měl domácí tým svému soupeři co vracet. Chuť do hry Pěčicím nezkazily ani některé absence, a tak se dravé mládí srdnatě postavilo zkušenosti. O všem vypovídají následující čísla: hned 9 hráčů základní sestavy Ovčár bylo starších, než nejstarší domácí hráč Tůma! Domácí tým se rozhodl vsadit na jistotu a od začátku bránil v bloku vlastní polovinu hřiště. Hosté díky tomu v klidu kombinovali, ale k šancím to nevedlo. Vše ale změnila už 13. minuta zápasu, kdy se míč po rohovém kopu šťastně odrazil před nohy Voljanského, který neměl problém s jeho dopravením do sítě. 0:1. Tato branka povzbudila domácí k větší útočné aktivitě, jejímž motorem byl zejména naúnavný Král, s jehož rychlostí měli hostující hráči veliké problémy. Koncovka těchto akcí se ale nedařila - kamenem úrazu byla buď nepřesná finální přihrávka nebo samotné zakončení. Ovčáry hrozily zejména ze standardních situací, které ale taktéž k úspěchu nevedly. Těsně před koncem poločasu se tak zrodilo vyrovnání. Byl to opět Král, který krásnou přihrávkou vyslal do úniku V. Nováka, a ten se nemýlil. Poločasový stav tak byl nerozhodný.

 

Další gól už nepadl

Pěčice byly gólem do šaten evidentně povzbuzeny a začaly se pouštět do větších ofenzivních výpadů, tažených především Králem a Hubačem. Jejich střely ale vychytal hostující gólman a nejlepší hráč minulého kola Chaloupka. Ovčáry byly i nadále nebezpečné ze vzduchu, k čemuž využívaly přímé a rohové kopy. Po jednom z nich dokázal Miřatský těsně před Dufkem změnit dráhu letu míče, ten ale k úlevě domácích zamířil jen těsně vedle tyče. Na druhé straně o sobě dal nepříliš nebezpečnou hlavičkou vědět Lukeš. V nastaveném čase se ještě řítil do šance domácí Beran, k zakončení se však pořádně nedostal, a tak došlo za stavu 1:1 na střelbu penalt. Hrdinou rozstřelu se stal domácí brankář Dufek, který dvě penalty zneškodnil a sám navíc tu rozhodující proměnil, a tak se ze zisku bonusového bodu radují Pěčice.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pěčice
Michal Heřmanský - zraněný obránce: Pro nás důležité vitězství v boji se špičkou tabulky, i když jenom za 2 body. Na jednu stranu nás mrzí, že jsme v závěru nestrhli vítězství na naší stranu, ovšem to samé může říct i soupeř, takže spokojenost.

FC Sokol Ovčáry
Petr Hyka - hrající trenér: Celý první poločas jsme měli pod kontrolou a nepouštěli domácí do tlaku, protože soupeř hrál ze zezadu. Bohužel z několika šancí jsme proměnili pouze jednu. Na konci poločasu jsme zaváhali v obraně a z ofsajdové pozice bylo srovnáno. Druhý poločas byl vyrovnanější, protože domácí nás chtěli porazit, ale žádný velký tlak si nevytvořili. 15 minut před koncem už domácí hlídali výsledek a hráli na brejky a sypali jeden míč za druhým do vápna, ale druhou branku jsme nevstřelili. Promarnili jsme své šance, a proto jsme remizovali a pak nezvládli penalty.



Sestavy


TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - M. Tůma [-] , R. Mulač [-] , O. Novák [-] , J. Hendrych [-] (75. D. Moc [-] ) - V. Novák [-] , P. Král [-] , M. Hubač [-] , F. Beran [-] - A. Kiceluk [-] , M. Lukeš [-] -

FC Sokol Ovčáry
P. Chaloupka [-] - S. Ondrák [-] , S. Zavadil [-] (71. J. Morávek [-] ) , R. Pechar [-] , M. Viskup [-] - D. Kudela [-] , T. Hašler [-] , J. Mihalík [-] , P. Hyka [-] - R. Miřatský [-] , M. Voljanskij [-] (75. F. Hakl [-] )

ŽK: 44. J. Hendrych - 6. S. Zavadil , 35. R. Miřatský , 58. T. Hašler .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: Hanák Leoš - ČECHMÁNEK ING. Igor, CHRUDIMSKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.