4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dešná vyhrála a dramatizuje boj o záchranu


Branky


0

Poslední Dešná v dalším zápase zabojovala a přehrála Stráž nad Nežárkou. Boj o záchranu je tak opět otevřený a uvídíme jak se to bude dál vyvíjet. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podrobnosti připravujeme...



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vlastimil Čurda: Opět jsme do zápasu nastoupili v 10 lidech. Marodka a zaměstnanost je opravdu velká. Do poločasu, který jsme prohráli 2:0, jsme se převážně bránili. Ve druhé půli přestal soupeř hrát, hádal se mezi sebou a nám se občas podařilo zahrozit z brejku. Po jednom takovém stál proti gólmanovi Jan Kozel, ale trefil ho pouze do nohou. Místo abychom soupeře dorazili, protože v té době se opravdu nepochopitelně jeho hráči hádali a nám se dařilo i v menším počtu, tak jsme si v samotném závěru nechali dát ještě dva slepené góly, jako kdybychom potřebovali naplnit skóre 4:0, které je bohužel naše jarní nejčastější. Jinak bych chtěl opět všem zúčastněným poděkovat za bojovnost a vůli nevzdat to!



Sestavy


TJ Sokol Dešná
M. Chvátal [-] - M. Píša [-] (76. A. Coufal [-] ) , M. Novotný [-] , B. Vařák [-] , J. Lukšan [-] (46. P. Radoušer [-] ) , V. Krejčí [-] (46. F. Adam [-] ) , R. Ďurač [-] , J. Müler [-] , J. Šteif [-] (84. P. Chalabala [-] ) , D. Zach [-] , L. Morong [-]

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - J. Kozel [-] , M. Zvára [-] , J. Čada [-] , V. Čurda [-] , L. Nohava [-] , D. Přílepek [-] , J. Jančura [-] , P. Chmelař [-] , A. Irschik [-] , P. Přílepek [-]

Místo: Tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - DOBIÁŠ Karel (N), PÍŠA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.