Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strmilov nadělil poslední Dešné sedm branek


Branky


13. P. Šuba , 30. P. Šuba , 50. T. Dohnal , 63. T. Dohnal , 66. D. Hanzal , 71. T. Dohnal , 76. L. Janák - 11. J. Šteif , 54. M. Novotný
0

Domácí mužstvo Strmilova přivítalo poslední tým tabulky Dešnou, ta byla namlsaná s posledního utkání, kdy porazila Studenou a chtěl zkusit uspět i zde. Jenže domácí nepřipustili překvapení a nadělili hostům 7 branek. Hattrickem se blýskl Tomáš Dohnal.

Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas na debakl nevypadal, Šuba se dokázal dvakrát prosadit

V dalším kole Jiskra Strmilov přivítala na svém hřišti tým z Dešné. Domácí mužstvo chtělo odčinit poslední porážku v minulém kole a hosté zase chtěli navázat na cennou výhru ve Studené. Domácí byli od začátku aktivnější, ale jako první se radoval hostující tým, když domácí obrana zaváhala a nechala na penaltě úplně volného Jana Šteifa, který nedal brankáři Přibylovi šanci. Jiskra odpověděla hned v zápětí, když byl v pokutovém území zbytečně faulován Pavel Šuba a sám faulovaný penaltu ze štěstím proměnil - 1:1. Ve 30. minutě dokonal obrat strmilovského mužstva opět Pavel Šuba, když z hranice vápna trefil míč přesně k tyči. Do konce poločasu již žádné šance nepřišli a domácí Strmilov tak nakonec odcházel do kabin veselejší a to ještě nevěděl, co ho čeká ve druhém dějství.

Strmilov nedal poslednímu týmu šanci

Hned ze začátku druhého poločasu poslal Tomáš Dohnal domácí do dvougolového vedení, které však nevydrželo příliš dlouho, neboť hráč hostů Milan Novotný po chybě obránce šel sám na gólmana Přibyla, kterého obešel a zavěsil do prázdné branky. To bylo ale ze strany hostů vše, poté se trefovala jen domácí Jiskra. Tomáš Dohnal druhým gólem v zápase vrátil domácím dvougolové vedení a David Hanzal chvilku poté přidal další gól. Ke konci zápasu Tomáš Dohnal završil hattrick a Lukáš Janák uzavřel zápas gólem na konečných - 7:2. Jiskra si tak připsala zaslouženou výhru a hosté byli zralí na ručník. V sobotním odpoledni se diváci tedy určitě nenudili a k vidění bylo devět branek v zápase. Zápas řídil sudí Jan Chvála.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Strmilov
David Hanzal:

TJ Sokol Dešná
Václav Krejčí: Za Dešnou vstřelil gól Šteif, kterým překvapil jak domácí tak i hosty, kteří hned po rozehrávce domácích dostali gól z penalty. Faul v pokutovém území byl jednoznačný. Poté už domácí Strmilov hrál fotbal a hosté všude byli pozdě. Druhou půli Dešná vstřelila kontaktní gól na 3:2 (gol vstřelil Novotný po pěkné přihrávce Ďurače) ale po gólu domácích na 4:2 byli hosté na ručník.



Sestavy


TJ Jiskra Strmilov
O. Přibyl [-] - M. Lehejček [-] , T. Dohnal [-] , F. Procházka [-] (63. M. Novák [-] ) , D. Hanzal [-] - L. Janák [-] , J. Dvořák [-] , J. Kubíček [-] (73. J. Hanzal [-] ) , P. Šuba [-] (73. Z. Popelka [-] ) - F. Slavík [-] , T. Holec [-] -

TJ Sokol Dešná
M. Chvátal [-] - L. Morong [-] , M. Bartošek [-] , P. Radoušer [-] , J. Šteif [-] - M. Novotný [-] (64. P. Chalabala [-] ) , F. Adam [-] , D. Zach [-] (73. V. Krejčí [-] ) , J. Lukšan [-] - M. Píša [-] , R. Ďurač [-] -

ŽK: 60. J. Kubíček , 67. T. Holec .
Hráči zápasu: T. Dohnal .
Místo: Tráva. Počet diváků: 52. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - NOVÁK Martin (N), DOBIÁŠ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.