Stráž porazila Strmilov nejtěsnějším rozdílem


Branky


0

Domácí mužstvo Stráže získalo velice cenný skalp. Jedinou branku utkání zaznamenal Daniel Přílepek a rozhodl o tom, že body zůstanou doma.

Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas rozhodla jediná branka

Stráž nad Nežárkou, která poslední tři zápasy nevyhrála a tak si chtěla před domácím publikem spravit chuť, bohužel je čekalo mužstvo Strmilova, o kterém věděli, že nebude snadné je porazit. Větší první šanci měli hosté, ale strmilovský Tomáš Dohnal z jasné pozice trefil pouze břevno Jedličkovy branky. Ve 29. minutě unikl svým typickým způsobem záložník Daniel Přílepek a skóroval prudkou přízemní střelou přesně k tyči. Do konce poločasu už žádnou branku přítomní diváci neviděli a domácí, tak mohli odcházet do kabin spokojenější a s lepším pocitem.

 

Žádná branka k vidění již nebyla

Hosté ze Strmilova měli ve druhé půli herní převahu, ale jejich snahu o vyrovnání eliminoval domácí celek urputnou bojovností. V závěru utkání ještě jednou pomohlo břevno, když brankář Jedlička vytěsnil konečky prstů pokus střídajícího Jiřího Hanzala. Žádná branka již nepadla a domácí celek tak udržel velmi důležité vítězství a cenné tři body. Zápas řídil rozhodčí Karel Kříž.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vlastimil Šicner: Celek mužů po delší době uspokojil své příznivce srdnatým výkonem v průběhu celého utkání a po druhém jarním vítězství si udržel postavení v relativně klidném středu tabulky OP. V první půli mohli skórovat nejprve hosté, ale T. Dohnal z jasné pozice trefil jen břevno. Ve 29. minutě unikl svým typickým způsobem Daniel Přílepek a skóroval prudkou přízemní střelou přesně k tyči. Hosté měli ve druhé půli herní převahu, ale jejich snahu o vyrovnání eliminoval náš celek urputnou bojovností. V závěru utkání nám ještě jednou pomohlo břevno, když brankář Jedlička vytěsnil konečky prstů pokus střídajícího Jiřího Hanzala.

TJ Jiskra Strmilov
Pavel Šuba: Celý zápas jsme byly lepší na balonu. Po autu na půlící čáře a nedůslednosti v obraně jsme inkasovali. Vytvořili jsme si dost šancí, ale většina z nich se nevešla mezi tři tyče. Domácí hráli v obraně důsledně a jednoduše a ve předu z ojedinělé šance dali gól.



Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kříž Karel - ŠICNER Vlastimil (N), PŘIBYL Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.