Hostující Suchdol zabrala a poprvé na jaře vyhrála


Branky


0

Klikov přivítal na svém hřišti rezervu Suchdola, která se začíná herně zvedat, což potvrdila se silným soupeřem a urvala všechny tři body. Jedinou branku utkání vstřelil Lukáš Štěpánek.

Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka byla k vidění v prvním poločase

Blesk Klikov, kterému se v jarní části zatím nedaří podle svých představ si brzy po úvodním hvizdu vytvořil vyloženou šanci, ale záložník Jakub Lochman v samostatném úniku skóre neotevřel. Opět se ukázalo staré fotbalové pravidlo "nedáš-dostaneš" a udeřilo na druhé straně. Hostující útočník Lukáš Štěpánek nedal domácímu brankáři Wollnerovi šanci zakročit a dostal Suchdol do vedení v zápase. Domácí mančaft ve snaze o vyrovnání zatlačil hosty před jejich branku, ale ani z jedné šance se stav utkání neměnil. Do kabin tak odcházeli spokojenější hostující hráči. 

 

 

 

Druhý poločas branku nepřinesl

Druhý poločas začal stejně jako první. Domácí mužstvo se tlačilo za vyrovnáním a chtělo s výsledkem ještě něco udělat. Bohužel vyložené šance přicházeli jen sporadicky a když příležitost přišla, tak domácí hráči naložili z šancemi žalostně. Rezerva Suchdola hrozila převážně z brejků a spíše to vypadalo, že chce hubené, jednobrankové vedení udolat za každou cenu. Houževnatě bránící suchdolské mužstvo se domácím nakonec překonat nepodařilo a skóre se tak něměnilo, ani po druhém poločase. Hosté utkání zvládli a odvážejí si velmi cenné tři body z Klikova. Zápas řídil sudí Roman Bicek, který neudělil ani jednu žlutou kartu.



Ohlasy k zápasu


TJ Blesk Klikov
Milan Bušta: Brzy po začátku utkání jsme si vytvořili vyloženou šanci, jenomže Lochman v samostatném úniku nedal. A jak se říká, nedáš-dostaneš, udeřilo na druhé straně, kdy Štěpánek nedal našemu brankáři šanci. Ve snaze o vyrovnání jsme soupeře zatlačili před jeho bránu, ale z mnoha šancí se nám nepodařilo vstřelit branku. Druhý poločas začal tak, jak skončil první, to znamená naším náporem. Ale byl to tlak bez vyložených šancí a když už jsme si nějakou vytvořili, tak naše zakončení bylo žalostné. Soupeř hrozil z brejků, ale nic velkého si nevytvořil. Houževnatě bránící hosty se nám nepodařilo překonat a tak jsme prohráli třetí zápas v řadě. Nedá se nic dělat, snad se nám bude dařit za týden na Staňkově, ale bez zlepšené koncovky to nepůjde.




Sestavy


TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - M. Mužík [-] , M. Rezek [-] , M. Zavadil [-] (82. R. Plucar [-] ) , D. Melichar [-] - J. Lochman [-] , L. Michal [-] , O. Šetka [-] , J. Němec [-] (46. T. Špulák [-] ) - V. Čapek [-] , Z. Mládek [-] -

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
P. Polák [-] , R. Gorný [-] , P. Krejčí [-] , V. Soudek [-] , J. Heřman [-] , M. Havelka [-] (60. P. Dlužanský [-] ) , F. Rácik [-] , M. Prášil [-] , M. Matějček [-] (25. T. Potěšil [-] ) , M. Čáp [-] , L. Štěpánek [-] (90. V. Kanděra [-] )

Hráči zápasu: L. Štěpánek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: BICEK Roman - CIGÁŇ Roman, BARTYZAL Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.