Slavonice opět vítězně, tentokráte to odnesl Popelín


Branky


0

V dalším zápase před početným a skvělým publikem přivítali vedoucí Slavonice soupeře z Popelína, jenž má opačné starosti, poněvadž je na předposledním místě a bojuje o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

Od prvního hvizdu hlavního sudího Svítila byl patrný rozdíl ve výkonosti obou týmů. Slavonice se usadili na polovině soupeře, který stačil jen odkopávat míče na jejich polovinu. Běžela 7. minuta utkání, Pospíchal poslal výkop za půlící čáru, tam se k nebeským výšinám vyšplhal Milan Balík, hlavou prodloužil na Davida Bártů, který z první přeloboval obranu Popelína, za kterou si naběhnul Martin Bodlák a prvním dotykem přehodil gólmana soupeře a dal tím poprvé možnost divákům zakřičet si góóóóóóól - 1:0! Čtyři minuty nato následoval přízemní centr do vápna soupeře, stopér Popelína chtěl míč odkopnout, ale netrefil ho a ten se dostal ke zcela volnému Davidu Drobiličovi, na něhož zívala zcela prázdná brána, i když zřejmě po páteční dokulné viděl brány dvě, tak naštěstí trefil tu správnou - 2:0. Dva rychlé góly domácí uklidnili, možná až příliš, poněvadž od této chvíle to vypadalo na tempo starých pánů. Párkrát si sice naběhnul za obranu kapitán David Bártů, ale po delším zranění byl pro něj balón příliš kulatý a ne a ne ho při zpracování poslechnout. Soupeř také příliš nezlobil a tak to spíše byla nuda, nuda, šeď, šeď. Zdálo se,že první poločas skončí jen dvoubrankovým rozdílem, když ve 44.minutě dostal přihrávku Vojta Balík, sice kolem obránců tančil jak Lukáš Pavlásek ve Stardance, ale nakonec si míč našteloval na levačku a uklidil ho potřetí do sítě - 3:0. Do kabin tak odcházeli spokojenější domácí borci.

Druhý poločas drama nepřišlo

Domácí mužstvo mělo slušný náskok, ale chtělo se před domácím publikem vytáhnout a přidat další branky, což jim také v kabině radil jejich trenér. Hned z první akce ve druhém poločase napálil míč z velkého čtverce opět Vojta Balík a upravil skóre na - 4:0. Zdálo se, že si domácí hráči vzali trenérova slova k srdci. Skvělí diváci začali skandovat "dejte ji bůra" , dejte jim búra". Bohužel hra domácích upadla do podprůměru a po hřišti se povětšinou spíše chodilo, než běhalo. Pár naznáků by se snad našlo, ale většina skončila nepřesnou finální přihrávkou. Za zmínku snad stojí jen vysunutí Roberta Peschela, který poslal nadýchaný centr na Martina Bodláka, jemuž však ve finále míč uskočil, takže se protentokrát z tribun ozvalo jen húúúúú. Popelín měl snad jedinou vážnější šanci, kdy hráč zatočil rohový kop přímo do brány, ale domácí brankář Pospíchal se nenechal překvapit a balón vyboxoval. Početná divácká kulisa se vytouženého bůra nedočkala, ale i tak kluky po konci zápasu odměnila potleskem. Slavonice tak vyhráli i 17. zápas v sezóně a dál drži neporazitelnost v soutěži.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavonice
Vojtěch Balík: Celý zápas jsme Popelín prakticky do ničeho nepustili, po prvních 15 minutách jsme vedli 2-0 a bylo hotovo, škoda jen, že jsme přestali hrát místo toho, aby jsme pokračovali v tom, v čem jsme začali. Určitě by si fanoušci, kterých přišlo opět hodně a za to jim moc děkujeme zasloužili více, než jak to vypadalo z naší strany. O víkendu jedeme do Staré Hlíny a tam to bude úplně o něčem jiném, stačí se podívat na to, kolik mají domácí obdržených gólů. Moc se na ten zápas těšíme a uděláme vše pro to, abychom si odvezli všechny body, i když to nebude určitě vůbec jednoduché.

SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: V 17. kole OP jsme jeli sehrát zápas na hřiště prvních Slavonic. Začátek utkání pro nás nezačal dobře. Již v šesté minutě se domácí dostali do vedení. O několik minut později po chybě v naší obraně domácí navýšili na 2:0. Domácí tým měl lepší kombinace a více šancí. Hrálo se převážně na naší půli. Dvě minuty před koncem prvního poločasu domácí opět skórovali, a tak šli do kabin s třígólovým náskokem. Druhý poločas měli v rukou domácí. V 47. minutě dávají čtvrtý gól. Celý zápas byli Slavoničtí lepším mužstvem.



Sestavy


TJ Sokol Slavonice
J. Pospíchal [-] - M. Jahoda [-] , J. Dvořák [-] , M. Trávníček [-] , V. Rejžek [-] - D. Drobilič [-] (71. J. Bodlák [-] ) , V. Balík [-] (78. T. Tepřík [-] ) , M. Balík [-] , D. Bártů [-] (82. J. Raška [-] ) - R. Peschel [-] (63. R. Deutschar [-] ) , M. Bodlák [-] -

SK Popelín 1932
R. Hanzal [-] - J. Koronczi [-] , D. Kučera [-] , T. Mach [-] - M. Šimánek [-] , K. Tolkner [-] , J. Šimánek [-] , P. Valek [-] , J. Dolák [-] - J. Snížek [-] , J. Skalák [-] -

ŽK: 9. M. Balík - 12. T. Mach , 54. K. Tolkner .
Místo: Tráva. Počet diváků: 160. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - HAVLÍK Zdeněk, NEČEDA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.