0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci se ve Strmilově branky nedočkali


Branky


0

V prvním poločase se v lepším světle předvedl Strmilov, po změně stran zase hosté. Ve vyrovnaném duelu měli více gólovek domácí fotbalisté, ale stejně jako jejich soupeř žádnou z nich využít nedokázali. Největší šanci zahodil strmilovský Dohnal, jehož střelu za překonaným gólmanem vykopával z brankové čáry jeden z hostujících obránců.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha strmilovských k brance nevedla

V podzimním zápase byl úspěšnější Strmilov, který vyhrál 3:2 na hřišti svého rivala, takže Studená měla určitě domácímu mužstvu co vracet. Domácímu celku patřilo úvodních 45. minut, ve kterých si vytvořil několik slibných šancí, ale bez gólového efektu. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu 0:0. Diváci určitě pamatují lepší zápasy.

 

Jak se začalo, tak se skončilo

Po změně stran měla vítr v zádech i Studená a hra se vyrovnala. Hostující tým hrozil zejména ze standardních situacích a s postupem času bylo jasné, kdo dá branku,vyhraje. Jelikož oba brankáři byli ve střehu skončil zápas remízou, za kterou byli borci od Javořice rádi. Stínem utkání bylo vážné zranění opory Studené Adamce, který si hned po pár minutách přetrhl stehenní sval a na hřiště musela přijet záchranka.Tímto mu přejeme brzké uzdravení. Zápas tak skončil, asi tím nejhorším možným výsledkem.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Strmilov
Ondřej Přibyl: Zápas se z naší strany vyvíjel dobře. Míč na kopačkách jsme měli častěji než Studená, ale bylo nám to spíše na obtíž. Studená hrozila pouze ze standardních situací, ale nějaké větší šance se nedočkaly. Takže smírný počet bodů je spravedlivý, ale pro nás je to málo. My potřebujeme na domácí půdě stoprocentně bodovat. Ať hrajeme s kýmkoli.

FK Studená
Petr Adamec: Těžko se hodnotí zápas, když už ve třetí minutě byl výsledek vedlejší. Zranil se nám klíčový hráč David Adamec, kterého odvezla záchranka a po celé jaro s ním nemůžeme počítat. Jinak zápas příliš pohledný nebyl. Hráči obou týmů si za celý zápas neporadili se silným větrem a proto se hrálo prakticky bez šancí. Výsledek odpovídá dění na hřišti.



Sestavy


TJ Jiskra Strmilov
O. Přibyl [-] - F. Slavík [-] , L. Janák [-] , J. Dvořák [-] , D. Hanzal [-] , J. Kubíček [-] , Z. Popelka [-] (70. M. Novák [-] ) , P. Šuba [-] (46. J. Hanzal [-] ) , F. Procházka [-] , T. Dohnal [-] , M. Lehejček [-]

FK Studená
R. Kovář [-] - D. Adamec [-] (46. L. Danyi [-] ) , J. Pospíšil [-] , P. Šimek [-] , R. Popelínský [-] - J. Šára [-] (72. J. Talpa [-] ) , K. Mitas [-] , M. Pelej [-] , T. Grausam [-] , T. Lindourek [-] - L. Dvořák [-]

ŽK: 67. F. Slavík , 80. O. Přibyl , 85. F. Procházka - 67. M. Pelej .
Hráči zápasu: T. Grausam .
Místo: Tráva. Rozhodčí: Vican Miroslav - PŘIBYL Ondřej (N), LINDOUREK Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.