1:2
(0:1)
30. R. Kopet (p.)
66. O. Šrom
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína zdolala Novosedly na jejich hřišti


Branky


70. R. Poborský - 30. R. Kopet (p.) , 66. O. Šrom
0

Místní derby sledovala početná divácká obec, která se stala svědkem úvodního náporu Novosedel. Domácí hráči však z převahy žádný gól nevytěžili, a tak se ke slovu dostala Stará Hlína, které zajistil vedení po faulu z penalty Hadač. To domácí fotbalisty vyvedlo z tempa a zbytek poločasu se dohrával většinou ve středu hřiště. Po přestávce se novosedelský tým ve snaze vyrovnat vrhl do útoku, ale tím zároveň soupeři otevřel prostor pro rychlé brejky. Po jednom z nich utekl Šrom a přidal druhou trefu Staré Hlíny, na kterou dokázal odpovědět pouze Poborský.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl pokutový kop

Zápas začal úvodním náporem domácích, nebezpečné střely vyslali Šmíd, Kubata a Hladílek. Brankou měla skončit akce z 18. minuty, kdy Mazanec připravil pěknou příležitost pro Kroupu, ten ale Rychlého nadvakrát nepřekonal. Z následného rohu střílel Šafránek těsně vedle. Po dalším rohu se volejem netrefil Poborský. Po půlhodině hry fauloval ve vápně Šmíd a z nařízené penalty poslal Roman Kopet hosty do vedení. Poté měli dvě velké šance hosté. Těsně mimo konstrukci brány stříleli Šrom a Pfeiffer. Dvě minuty před poločasem měl plné ruce práce Rychlý s trestným kopem Poborského. První poločas ale žádnou další branku nepřinesl.

Stará Hlína bere tři body

Po půlce měli obrovskou šanci hosté, ale Malý nadvakrát vyrazil na roh. Pak měli šanci domácí, ale Kreim nedokázal využít chyby golmana hostí.  Z následné akce domácí inkasovali podruhé. Výkop gólmana propadl obranou a Oldřich Šrom si už věděl rady - 0:2. Dvacet minut před koncem kopal Visčur trestný kop a Roman Poborský hlavou snížil. Pak měl velkou šanci Šrom, ale střílel těsně vedle. Za další minutu zachraňoval opět gólman Malý, který vykopl střelu hostů. V poslední minutě chytil Malý střelu ze tří metrů, ale i tak hosté slavili jednogólové vítězství a velice cený skalp soupeře. 



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: Začátek zápasu patřil domácím, gólem měla skončit hlavně šance Kroupy. První střela hostů přišla až po půlhodině hry a tou byla proměněná penalta. To s námi velmi zamávalo a do konce poločasu jsme úplně vypadly ze hry. V druhé půlce už byli hosté lepší a od většího přídělu nás zachránil gólman Malý, který chytil minimálně tři jasné góly. My jsme se sice tlačili do útoku, ale protiútoky hostů byli velmi nebezpečné, hlavně dvojice hostujících útočníků naší obranu dost provětrávala. Klukům nelze upřít snaha a bojovnost, ale hosté si za výkon hlavně v druhém poločasu vyhrát zasloužili.

FK Stará Hlína
Pavel Rychlý: V úvodu utkání jsme dokázali ustát tlak domácích a několik náznaků šancí a do poločasu jsme dokázali skórovat z penalty. V druhém poločase jsme přidali druhý gól po samostatném úniku a poté domácí vrhli síly do útoku a vytěžili z toho svou jedinou branku. Dalšímu tlaku domácích jsme již odolali a navíc jsme ještě spálili nejméně tři stoprocentní šance.



Sestavy


SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - M. Visčur [-] , M. Čuta [-] , D. Šmíd [-] , P. Šafránek [-] - R. Poborský [-] , M. Hladílek [-] (70. T. Nohava [-] ) , P. Kreim [-] , J. Mazanec [-] - J. Kubata [-] , D. Kroupa [-] (81. M. Neumann [-] )

FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - P. Šauer [-] , R. Jičínský [-] , P. Makovička [-] , M. Anichober [-] - M. Pfeifer [-] (73. M. Matuška [-] ) , R. Kopet [-] , R. Chmátal [-] , M. Šauer [-] , V. Hadač [-] (19. J. Šimkovský [-] ) - - O. Šrom [-] (90. I. Nadberežný [-] )

ŽK: 50. M. Čuta - 44. R. Chmátal , 85. R. Kopet .
Hráči zápasu: R. Kopet .
Místo: Tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠVEC Bohumil - CIGÁŇ Roman, FILO Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.