3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:00

15.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavonice si dál drží neporazitelnost


Branky


0

Favorit se v místním derby, které sledovalo 150 diváků, rozjížděl pomalu, trápil se ve finální fázi a Staré Hobzí navíc držel výborně chytající brankář Šívr. Vysvobození přinesl až překrásný gól záložníka Milana Balíka, jenž se svou slabší levačkou trefil z dobrých dvaceti metrů. Po změně stran už Slavoničtí předváděli očekávanou hru a využili aspoň dvě z celé řady příležitostí.

 


Zdroj: http://jindrichohradecky.denik.cz/fotbal_region/slavonicky-lidr-zvysil-naskok-na-15-bodu-20160407.html

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas rozhodla jediná branka

V odloženém utkání ze soboty na neděli přivítaly vedoucí Slavonice, které ještě neztratily ani bod v soutěži, šesté mužstvo soutěže - Staré Hobzí. Nedělní slunečné odpoledne připravilo krásnou kulisu společně se 150 diváky na tribuně. Hobzí přijelo bez několika opor a šlo tak do zápasu s tím, že vlastně nemají co ztratit. První polovina utkání byla velice vyrovnaná a na hřišti to nevypadalo nikterak jednoznačně, ale přesto šli do vedení ve 37. minutě domácí, kdy se krásně trefil Milan Balík, který vymetl pravý horní roh Šívrovy brány. O pár minut později vstřelili branku i hosté, ale pro faul na brankáře nebyl gól uznán. Do šaten tak odcházeli spokojenější domácí hráči. 

 

 

 

 

 

Domácí si zápas pohlídali a ještě přidali dvě branky

Ve druhé polovině zápasu bylo vidět na hostujícím týmu úbytek sil a střídání tak nechávali až na pozdější minuty utkání. Hobzí ohrožovalo branku soupeře pouze ze standardních situací, ale z žádné se jí nepodařilo výsledek dramatizovat. Domácí tak začali mít až moc prostoru k zakončení a v 63. minutě přidal krásnou střelou Daniel Lovětínský další branku domácích. To hosty definitivně položilo a Slavonice ještě přidaly další a poslední branku utkání. V 83. minutě Tomáš Tepřík hlavou přidal na konečných 3:0. Slavonice tak prodloužili svou neporazitelnou sérii na 15 zápasu.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavonice
Miroslav Mašek: Od začátku zápasu se oba týmy snažily neudělat chybu. Po několika minutách se domácí začali tlačit před branku s touhou že vstřelí první důležitou branku. To se po několika zahozených šancí povedlo. Ve druhé půli hosté zkoušely dlouhé balóny za naší obranu, ovšem ta fungovala na jedničku takže nebezpečí nehrozilo. Pak jsme přidali další dva góly a zápas se dohrál před pěknou diváckou návštěvou v klidu. Bojovnost a pohoda v týmu ukázala, že jsme vyhráli i zaslouženě a bez větších problémů.

TJ Dyje Staré Hobzí
Ondřej Dokulil: Zápas byl emotivní, to je pravda, nemusel by být až tolik, pokud by se rozdalo pár karet, ale proti gustu. Pan prezident by měl radost - pussy sem, pussy tam. Faktem zůstává, že jsme tahali za kratší konec a tři body pro domácí jsou zasloužené. Alarmující je stav našeho mužstva, co se týče počtu hráčů. Na hostování odešel Vojta Zejda, za co jsme rádi, má na to a přejeme hodně štěstí! Přišli dva noví koně - Zdeněk Fišer a Bohuslav Brůžek, oba se ukázali dobře, jsme za jejich příchod velmi rádi.



Sestavy


TJ Sokol Slavonice
J. Pospíchal [-] - O. Kubeš [-] , J. Dvořák [-] , M. Jahoda [-] , M. Trávníček [-] - D. Drobilič [-] (46. L. Křižka [-] ) , V. Balík [-] , D. Lovětínský [-] (86. R. Deutschar [-] ) , M. Balík [-] - M. Bodlák [-] , R. Peschel [-] (79. T. Tepřík [-] ) -

TJ Dyje Staré Hobzí
D. Šívr [-] - O. Dokulil [-] - A. Veverka [-] , F. Štibich [-] , P. Distl [-] , J. Peterek [-] - O. Lička [-] , B. Brůžek [-] (74. M. Janek [-] ) , M. Habr [-] (81. Z. Trávníček [-] ) , Z. Fišer [-] - J. Bouda [-]

ŽK: 63. J. Peterek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: JANÁK Pavel - BOČEK Petr, NOVÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.