2:1
(2:0)
67. M. Tupý
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záhoří zvládlo okresní derby se Sepekovem


Branky


0

Po dlohé době si připsaly tři body fotbalisté posledního Záhoří. Týmem, který odjel s prázdnou, je okresní rival ze Sepekova. Domácí tým se tak dostal na 10 bodů a na předposlední Chyšky ztrácí po vítězství 2:1 čtyři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Záhoří rozhodlo v prvním poločase

První šance přišla velmi brzy. A to už v páté minutě. Martin Zoch našel úplně volného Hanuse, ale jeho střela se opřela o jednoho z hostujících obránců a skončila v zámezí. Záhoří tak rozehrálo rohový kop, ale bez efektu. Poté domácí trošku vyklidili pole. Naopak na druhé straně pálil Bolek, ale Řeřicha jeho pokus zlikvidoval. Dále vyslal bombu Smrčina, ale i proti němu předvedl domácí gólman skvělý zákrok. Následná dorážka Benatinského šla mimo. Po čtvrt hodině hry zahrávali hosté přímý kop kousek za vápnem, ale nic si z něj nevytvořili. Po pár minutách byl nařízen přímý kop také na druhé straně. Blažek centroval na Sovu, ale jemu chyběl k lepšímu zakončení krok. Hrál se vyrovnaný fotbal. Další šance připravoval domácí Krejčiřík, který vyslal do šance Blažka a Martina Zocha, ale ani jeden z nich nedokázal zakončit mezi tři tyče. Ve 36. minutě předvedl své individuální schopnosti opět Blažek, který na levé straně obešel Doubka, poslal míč na Samuela Zocha, ale s jeho pokusem si Hoferek poradil. Pět minut před koncem první půle vypálil Štěpán Krejčiřík a díky teči jednoho z obránců skončila jeho rána v síti. Dvě minuty na to prostřelil Hoferka z velké blízkosti Jaroslav Sova a záhorští šli do kabin s dvougólovým vedením.

Sepekov pouze snížil

I po změně stran byli domácí hráči stále aktivní. Stále se hrálo více na polovině Sepekova, ale žádný vážnější pokus Záhoří nezaznamenalo. V 55. minutě mohl Sepekov snížit. Bolek centroval a Tupý hlavou jen těsně minul branku domácích. Dvě střely si poté připsal agilní Blažek, ale pokaždé jeho pokus skončil v náruči gólmana Hoferka. Pak zakombinoval Sova a Martin Zoch, ale druhý jmenovaný mířil vedle. V 68. minutě přišlo snížení ze strany domácích. Jaroslav Hadáček trefil tyč Řeřichovy branky a následnou dorážku uklidil do branky Martin Tupý. Poté měli šance ještě Sova, Martin Zoch a Filip, ale ani jeden z nich nebyl úspěšný. Sepekov si na konci utkání vytvořil tlak, ale vyrovnat se mu nepodařilo. Domácí tak zvítězili 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Záhoří
Jaroslav Sova (obránce): Jsme v situaci, kdy se nemůžeme dívat proti komu hrajeme, potřebujeme urvat body v každém zápase a jsme rádi, že proti Sepekovu jsme to dokázali. Věděli jsme, že proti Sepekovu nás nečeká nic lehkého a průběh utkání nám to jenom potvrdil. Zápas to byl fyzicky náročný, hráči Sepekova do poslední minuty chtěli utkání zvrátit a nedali nám nic zadarmo. V prvních minutách měli více ze hry hráči Sepekova, kteří ve vápně hledali často Staňka a jinak tomu nebylo ani ve zbytku zápasu. Ke konci prvního poločasu jsme převzali iniciativu my a jsem rád, že jsme to dokázali taky potvrdit góly, což nám celou sezonu žalostně chybí, dát při našem tlaku taky nějaký ten gól. Druhý poločas jsme hráli přesně to, co jsme potřebovali a Sepekov jsme do ničeho nepustili, i když do vápna opět nějaký ten nepříjemný centr vyslali. Po zklamání v Ratibořských horách jsme rádi, že jsme tenhle zápas zvládli a doufám, že nás tyhle body povzbudí do dalších zápasů. V dalším kole jedeme do Jistebnice, pro nás velice nepříjemný soupeř, ale já pevně doufám, když k zápasu přistoupíme stejně, jako k zápasu proti Sepekovu, tak věřím, že nějaký ten bodík se snad urvat podaří.

TJ Sokol Sepekov
Jan Staněk (útočník): Zápas jsme absolutně nezvládli. Asi jsme si mysleli, že to půjde samo. V první půli jsme dostali hned po sobě dva laciné góly a v druhém jsme dokázali vstřelit už pouze jeden.V zápase nám dělala problém hlavně koncovka, bez které se zápas bohužel vyhrát nedá. Za týden máme doma tým z horní poloviny tabulky, tak se nám snad podaří urvat nějaké body.



Sestavy


TJ Sokol Záhoří
J. Řeřicha [-] - M. Kvěch [-] , M. Zoch [-] , J. Sova [-] , M. Hendrych [-] - P. Ciboch [-] , O. Hanus [-] (54. R. Machatý [-] ) , Š. Krejčiřík [-] (74. J. Filip [-] ) , S. Zoch [-] (89. M. Sochor [-] ) - T. Blažek [-] , M. Kvěch [-] -

TJ Sokol Sepekov
P. Hoferek [-] - M. Tupý [-] , P. Novák [-] , P. Palus [-] , J. Staněk [-] , D. Smrčina [-] , J. Hadáček [-] , L. Hadáček [-] (79. L. Kosobud [-] ) , V. Doubek [-] , J. Bolek [-] , J. Beňatinský [-]

ŽK: 44. J. Sova , 52. M. Zoch - 44. M. Tupý , 56. J. Bolek , 68. L. Hadáček .
Místo: Záhoří. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Pravda Luboš - RINTH Jan, TANÁČ Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.