J. Jalůvka 90. (p.)
1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště výhrou v Sousedovicích udělalo velký krok k prvenství


Branky


90. J. Jalůvka (p.) - 47. L. Pichlík , 84. M. Šafárik
0

Hradiště hraje o první místo, Sousedovice v klidném lepším středu tabulky. Tak se dal očekávat dobrý fotbal. V prvním poločase branka nepadla, ve druhém Hradiště bylo o trochu lepší a zvítězilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně bez branek

Od začátku to byl docela nervózní, ale nadprůměrný zápas. K vidění bylo vidět hodně soubojů. Oba celky hráli dobrý fotbal, ale Hradiště celou sezónu ukazuje, že má výbornou ofenzivu, před tímto zápasem mělo na kontě šedesát osm branek, což tento fakt potvrdilo převážně ve druhém poločase. Nic zvláštního nám první polovina nepřinesla, tak poločas skončil bez branek. Všechno důležité se odehrálo ve druhém dějství.

Druhý poločas přinesl 3 branky

Hradiště chce skončit první (kdo by nechtěl), a tak se krátce po rozehrání druhého poločasu ve 47. minutě ujalo vedení. Po parádní akci Čejka – Šafárík – Pichlík, Čejka na Šafárika, ten nahrál před bránu muži zápasu Liboru Pichlíkovi, který krásně trefil balón a poslal svůj tým do vedení – 1:0. Přestože Sousedovice hrají klidný střed tabulky, tak chtěly strhnout vítezství na svou stranu. K tomu je hnalo 100 diváků, kteří přišli na hřiště do Sousedovic. Domácí otevřeli hru, čehož využil Tomáš Rybár a poslal uličkou Marka Šafárika, který šel sám na brankáře Tomáše Frýdu, udělal mu kličku a skóroval – 0:2. V 89. minutě viděl červenou kartu hostující brankář Michal Kaška, který fauloval domácího kapitána Jana Hracha ve vápně. Nařízenou penaltu proměnil Jakub Jalůvka – 1:2. Rozhodčí Škuthan nastavil ještě 3 minuty, ale nic podstatného si již nestalo.



Ohlasy k zápasu


FC Znakon Sousedovice
Lubomír Věneček, vedoucí mužstva: Byl to takový nervózní, vyhecovaný zápas. Hradiště si tu výhru asi víc zasloužilo. Dali první branku a od toho se to odvíjelo. My jsme otevřeli hru a dostali branku na 0:2, potom jsme snížili z penalty Jalůvkou. Musím pochválit celý mančaft za bojovnost.

TJ Hradiště
Alois Švarc, předseda: Vítězství tady jsme vybojovali, kluci hráli dobře, ale Sousedovice taky zahráli dobře. Byl to vyrovnaný zápas, ale pořád máme lepší tu ofenzívu. Penalta i červená karta byla zasloužená. Dneska z mužstva zahrál nejlíp Libor Pichlík, ten byl jak před dvaceti lety, lítal všude, byl u všeho důležitého.



Sestavy


FC Znakon Sousedovice
T. Frýda [-] - V. Křížek [-] , F. Duba [-] , V. Rom [-] , P. Kohout [-] , J. Jalůvka [-] , V. Kacetl [-] , M. Glazunov [-] (14. T. Glazunov [-] ) , M. Rataj [-] , J. Hrach [-] , P. Masák [-]

TJ Hradiště
M. Kaška [-] - L. Vyrostek [-] , J. Vepřovský [-] , L. Hubička [-] (70. O. Matějka [-] ) , T. Žalud [-] - J. König [-] , D. Čejka [-] (90. P. Novotný [-] ) , T. Rybár [-] , M. Chassard [-] - L. Pichlík [-] , M. Šafárik [-] -

ŽK: 18. J. Jalůvka , 26. V. Křížek - 14. M. Šafárik , 38. T. Rybár , 81. O. Matějka , 83. M. Chassard . ČK: 89. M. Kaška .
Místo: Sousedovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav st. - LEIŠ Filip, BERNAS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.