Šimčík po návratu znovu úřadoval, sestřelil Stachy


Branky


0

Stachy potřebovaly doma urvat nějaký bod proti silným Strunkovicím, jenomže to se jim plnilo pouze do poločasu. Výhru na stranu hostí strhl dobrým výkonem a dvěma góly Ivan Šimčík. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízová půle se hodila více domácím

Stachy potřebují sbírat body hlavně na domácí půdě, aby se vyhnuly sestupu, a tak již v 14. minutě po centru do šestnáctky nikým nehlídaný Lukáš Hovorka zakončil z první přesně vedle tyče – 1:0. Toto vedení domácí neuspokojilo, ve 26. minutě Ivan Vrhel nebyl dostatečně obsazený, čehož využil a po jeho individuální akci se otočil v šestnáctce a zakončil – 2:0. Hned ve 28. minutě odpověděli také hosté, po přihrávce Václava Beneše vstřelil gól Tomáš Balica křižnou střelou přes celou bránu. Ve 32. minutě Ladislav Klein neproměnil pokutový kup, domácí brankář Sýs jeho kop zlikvidoval, ale ve 34. minutě Ivan Šimčík vystřelil z rohu šestnáctky na přední tyč a srovnal na 2:2. Stachy si nepohlídaly dvoubrankové vedení a během 6 minut o vedení přišly.

Šimčík rozhodl svou druhou brankou v zápase

Druhý poločas začal podobně jako ten první, šance byly na obou stranách. Jenomže vítězný gól dal v 69. minutě středopolař Ivan Šimčík, kdy po přihrávce ze strany si zpracoval míc na penaltě a z druhého dotyku prostřelil brankáře a poslal hosty do vedení – 2:3. Pro Šimčíka to je čtvrtý gól za poslední 2 zápasy. Ve zbytku utkání se sice Stachy snažily srovnat, ale dobře připravené Strunkovice je již k ničemu nepustily.

V dalším kole Stachy jedou do Čkyně a Strunkovice přivítají Vlachovo Březí.



Ohlasy k zápasu



TJ Blaník Strunkovice
Václav Beneš, hrající trenér: Myslím si, že jsme byli lepší. Zaskočily nás dva góly, ale dokázali jsme na to odpovědět. Měli jsme územní převahu, ne zase tak markantní, ale byli jsme lepší. Všichni hráči podali solidní výkon, ale nadprůměrně zahrál Balica, Šimčík a David Kiš.



Místo: Stachy. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ondra Milan - NOVÁK Roman, HARVALÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.