Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlachovo Březí tentokrát nevyzrálo na Kestřany


Branky


0

Na zápas do Kestřan přišlo pouze 50 diváků… Ale ta hrstka byla svědky 5 gólů v tomto zápase! Kestřany si připsaly šesté vítězství v sezóně. Vlachovo Březí desátou prohru v sezóně, z toho hned 6 proher se stalo na jaře. Vl. Březí zatím marně vzpomíná na podzimní formu. Na podzim Vl. Březí zvítězilo 1:0. Nezapomeňte ohodnotit úroveň hry, hráče a rozhodčího!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejmenší hráč na hřišti Kravčenko vstřelil gól hlavou

Hlavním úkolem domácích, kteří bojují o udržení v soutěži, bylo vstřelit rychlý gól, který by mužstvo uklidnil a ještě nějaké přidat. To se jim ale nepovedlo a v 18. minutě utkání vstřelil hlavou nejmenší z hostujících hráčů Alexandr Kravčenko první gól utkání. To domácí srazilo, protože od té doby se hrálo spíše na polovině hostů. Domácí museli dotahovat, ale všechny jejich pokusy mířily mimo, nebo byly lapeny brankářem Uhrem. Nedá se říci, že by se hosté nějak zatáhli a pouze bránili, i oni měli několik šancí, které vychytal brankář Drahoš. Ve 34. minutě utkání si našel míč kapitán domácích Průcha a prudkou střelou nedal hostujícímu brankáři šanci a bylo vyrovnáno. Do konce poločasu provedli domácí dvě střídání, ve 41. minutě nastoupil Petr Valach za Masnera a ve 44. minutě za zraněného Kaderku nastoupil Jan Kinský. Mezitím stihli domácí v závaru před brankou nastřelit tyčku.

Střídající Valach rozhodl o 3 bodech

Po změně stran se hra vyrovnala a na obou stranách bylo hodně šancí ke vstřelení gólu. V 53. minutě vystřídal Marek Valach Radka Uhlíka. Střídající Uhlík se vrátil do základní sestavy po 4 zápasovém půstu kvůli vyloučení z Chelčic. Toto střídání se bohatě vyplatilo. Valach oživil hru a v 64. minutě zvýšil po pěkném sólu na 2:1 pro domácí. Za dalších 8 minut se domácí radovali zase. Na 3:1 zvýšil Marek Pospíšil střelou do protipohybu brankáře a zdálo se, že je rozhodnuto. Jenže hosté se nevzdali a v 84. minutě snížil Lauda. Hosté poté domácí zatlačili. Pozorný brankář Drahoš však všechny pokusy zlikvidoval. Kestřanští se nakonec radovali z výhry, ale báli o ni do konce zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ ZD Kestřany
Miroslav Masner, hráč: Našim hlavním úkolem bylo vstřelit rychlý gól, který by nás uklidnil, to se bohužel nepovedlo. Nakonec nás ke 3 bodům přivedl Marek Valach, který nastoupil po 4 zápasech.




Sestavy


TJ ZD Kestřany
P. Drahoš [-] - M. Kinský [-] , M. Keclík [-] , V. Průcha [-] , M. Masner [-] (41. P. Valach [-] ) , R. Uhlík [-] (53. M. Valach [-] ) , M. Pospíšil [-] , P. Viktora [-] , L. Kaderka [-] (44. J. Kinský [-] ) , M. Pavlíček [-] (66. M. Lebeda [-] ) , R. Keclík [-]

FC Vlachovo Březí
M. Uher [-] - P. Polanský [-] , V. Toman [-] , P. Dejmek [-] , R. Kalčík [-] - J. Hubáček [-] (60. M. Podlešák [-] ) , Š. Kužvart [-] , L. Martínek [-] - D. Nosek [-] , A. Kravčenko [-] - R. Lauda [-]

ŽK: 58. M. Keclík , 90. M. Lebeda - 56. P. Polanský , 75. Š. Kužvart .
Místo: Kestřany. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Novák Roman - ONDRA Milan, TRKOVSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.