3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krasojízda Bělčic pokračuje dále


Branky


0

Nejeden fanoušek si určitě povšimnul toho, jak se Bělčicím na jaře daří. Již 5 zápasů v řadě Bělčice nepoznaly hořkost porážky. Naposledy je porazilo Hradiště a to se psal 10. duben. Za to Stachy na jaře získaly pouze 5 bodů. Jejich výkon na Bělčice nestačil, prohrály 3:0. Také se podívejte na fotky z tohoto utkání. Samozřejmě ohodnoťte úroveň utkání, jednotlivé hráče a rozhodčího!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělčice na nic nečekaly

Hned od prvních minut bylo jasně vidět, kdo je tu doma. Bělčice rozehrály výborný první poločas se spoustou šancí, ve kterém mohly utkání definitivně rozhodnout, ale do šaten odcházely „pouze“ s dvoubrankovým vedením. Hned v úvodu utkání hlavou z malého vápna mířili Krameš a Páca mimo. Ve 21. minutě se domácí radovali poprvé, když Hanzlík využil centr Ráže po jeho rychlém průniku. O dvě minuty později Bělčice podržel dobrým zákrokem Matouš Burian (hráč minulého kola – pozn. red.) po ojedinělé dalekonosné střele soupeře. Ve 32. minutě pronikl po levé straně opět Ráž a tentokrát Páca zvyšoval z jeho centru na 2:0. Tlak Bělčic sílil a v posledních minutách domácí spálili několik šancí. Ve 37. minutě mohl zvýšit Jakub Říský, ale dvakrát zblízka podržel hosty gólman. V samém závěru poločasu se v dobrých šancích ocitli Hanzlík a Páca, ale Hanzlíkovu střelu zablokoval stoper a Páca minul. Do kabin se šlo za stavu 2:0.

Jakub Říský předvedl ukázkový lob z 30 metrů

Začátek druhého poločasu domácí trochu zaspali a měli štěstí, že neinkasovali. Stachy dokázaly hru vyrovnat a pozlobit defenzivu Bělčic. Domácím se nedařila kombinační hra z prvního poločasu a Stachy nejvíce hrozily ze standardních situací. Definitivní uklidnění přinesl v 78. minutě ukázkovým lobem Jakub Říský z dobrých 30 metrů a stanovil konečný výsledek na 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělčice
Josef Říský, vedoucí mužstva: Nedokázali jsme sice udržet kvalitní výkon po celé utkání jako ve Volyni, přesto nám výborný výkon v prvním poločase přinesl rozhodující náskok a očekávané vítězství, kterým jsme chtěli doma poděkovat za podporu našim fanouškům. Spolu s trenérem Lubošem Kramešem bychom chtěli vyzdvihnout výkon Jakuba Říského, který se dostával do šancí a i přes jednu neuznanou branku nakonec pěkným lobem pojistil vítězství a dále oba krajní záložníky Martina Ráže, který přihrál na první dvě branky a Ondru Pácu, který se i se zdravotním hendikepem aktivně nabízel a svůj výkon pečetil druhou brankou v síti soupeře.

TJ Sokol Stachy
Tomáš Andrle: Od začátku zápasu se spíše hrálo na půlce Stach, ale vyložený tlak nepřicházel. Přesto hosté inkasují zbytečné góly a i tentokrát do poločasu dvakrát inkasovali. Po přestávce na hřiště přišli mladí hráči a hra se výrazně zlepšila. Najednou byli hosté lepší, ale jejich slabinou je efektivita. Nakonec místo snížení stavu přišel třetí gól v síti brankáře Sýse a bylo rozhodnuto. Za nasazení ve druhém poločasu však hosté zaslouží pochvalu, ale bez pořádné střely na bránu se body dělají jen těžko.



Sestavy


TJ Sokol Bělčice
M. Burian [-] - K. Zeman [-] , P. Burian [-] , M. Hevera [-] , V. Mach [-] - L. Krameš [-] (46. L. Sejkora [-] ) , O. Páca [-] (71. J. Řezáč [-] ) , M. Ráž [-] , A. Ježek [-] - K. Hanzlík [-] , J. Říský [-] (84. L. Mach [-] )

TJ Sokol Stachy
T. Winter [-] - M. Druta [-] (46. V. Lukeš [-] ) , D. Schinzel [-] (29. J. Foltýn [-] ) , P. Foltýn [-] , J. Pešl [-] , L. Hovorka [-] (75. J. Vacík [-] ) , M. Rod [-] , L. Heidenreich [-] , D. Pek [-] (57. P. Záleský [-] ) , V. Karlík [-] , J. Dvořák [-]

ŽK: 52. A. Ježek , 88. L. Mach - 36. L. Heidenreich , 74. J. Foltýn .
Hráči zápasu: J. Říský , O. Páca , M. Ráž .
Místo: Bělčice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vejčík Vít - SLEPIČKA Vít, HORNÁT Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.