3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vacov „B“ ukázal lekci produktivity Vlachovu Březí


Branky


0

Další zápas, kde oba týmy potřebovaly bodovat. Vlachovo Březí teprve v minulém kole vyhrálo své první jarní utkání. Jenomže se jim na to nepovedlo navázat na hřišti Vacova. Fotbalisté z Vacova ukázali, jak jsou efektivní a vyhráli 3:0. Nezapomeňte ohodnotit hru, hráče, ale i výkon rozhodčího!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zábranský trefil z 35 metrů šibenici

Při krásném nedělním odpoledni sedmdesát diváků sledovalo zápas mezi rezervou Vacova a Vlachova Březí, kterému se na jaře opravdu nedaří. Již v 6. minutě Filip Zitta využil chybu hostující obrany, která nezachytila průnikovou přihrávku za obranu a okolo brankáře poslal míč do brány – 1:0. Domácí František Čtvrtník trefil břevno Uhrovi brány. Ve 35. minutě z cca 35 metrů vypálil pumelici Vít Zábranský, jehož střela skončila v šibenici, a tak šel slavit krásnou branku – 2:0. Tímto výsledkem skončil první poločas. Fotbalisté říkají, že vést v poločase 2:0 je ošemetné, že pak často dochází k podcenění. Tak se podívejme na druhý poločas. 

Jírovec dal svou první branku za béčko Vacova

Ve druhém poločase začalo lépe Vlachovo Březí, nastřelilo dvakrát břevno, ale na to se nehraje. Vacov v čele obrany Janem Tesařem a Pavlem Klasem v bráně si se všemi náznaky hostujícího celku poradil. Navíc v 61. minutě po centru Vojtěcha Dyka se hostující obrana nedohodla s brankářem Uhrem, čehož využil dorostenec Adam Jírovec a ve skluzu skóroval na konečných – 3:0. Béčko Vacovu dnes vyvrátilo, že vést o poločase 2:0 je ošemetné a zaslouženě vyhrálo. Tyto 3 body je posunuly na 9. místo tabulky.

V příštím kole Vacov „B“ pojede do Hradiště, Vlachovo Březí pojede opět ven a to do Kestřan.



Ohlasy k zápasu


SK Vacov B
Stanislav Klas, trenér: Dnešní zápas byl boj o území. Relativně jsme byli na šance lepší. Soupeř nastřelil dvakrát břevno, my taky. Herně jsme byli lepší a taky jsme měli více štěstí. Za zmínku stojí krásná střela Zábranského z dobrých 35 metrů.

FC Vlachovo Březí
Václav Holík, asistent trenéra: Druhou půli jsme byli herně lepší, ale domácí byli o hodně efektivnější. My jsme dokázali trefit brankáře ze 2 metrů do hlavy. Vítězství bylo zasloužené, díky efektivitě domácích.



Sestavy


SK Vacov B
P. Klas [-] - J. Mrázek [-] , F. Čtvrtník [-] , G. Bujok [-] (85. J. Hlásek [-] ) , J. Král [-] - F. Zitta [-] , J. Tesař [-] , V. Dyk [-] (78. T. Novák [-] ) , R. Mach [-] - V. Zábranský [-] (66. M. Čejka [-] ) , A. Jírovec [-]

FC Vlachovo Březí
M. Uher [-] - P. Polanský [-] , V. Toman [-] (54. V. Toman [-] ) , P. Dejmek [-] , R. Mráz [-] (47. D. Nosek [-] ) - M. Podlešák [-] , J. Hubáček [-] , Š. Kužvart [-] , L. Martínek [-] - R. Kalčík [-] , A. Kravčenko [-]

Hráči zápasu: J. Tesař , A. Jírovec - J. Hubáček , P. Polanský .
Místo: Vacov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Ambrožová Hana - MRÁZ Marek, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.