Ve Strunkovicích se diváci gólu nedočkali


Branky


0

Osmé Strunkovice doma nečekalo nic lehkého, protože k nim přijeli fotbalisté ze Štěkně, pro které je v tuto chvíli každý bod dobrý v boji o záchranu I.B třídy. Gól sice nepadl, ale šancí bylo mraky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě obrany dominovaly, v čele s brankářem Turkem

Dle postavení v tabulce se mohlo očekávat, že Strunkovice si smlsnou na Štěkni, jenomže tento poločas byl více než vyrovnaný. Viděli jsme spoustu soubojů mezi šestnáctkami a pár standardních situací. Šedesát pět diváků si našlo cestu na stadion a v prvním dějství si toho moc neužili. Za to v druhá polovina přinesla plno šancí. Bohužel ani jeden tým nedokázal své vyložené šance zužitkovat ke vstřelení branky.

Druhý poločas přinesl šance, ale bez efektu

Zkraje poločasu Jiří Kureš po rohovém kopu trestuhodně z malého vápna netrefil bránu ve vyložené šanci. Poté se druhý poločas hrál v podobné režii jako ten první, přičemž Štěkeň začala více kousat a mít ze hry. Štěkni vycházeli průnikové finálové přihrávky, ale na muže zápase domácího Turka nemohli vyzrát. Lukáš Peterka šel sám na brankáře, ale nedal. Domácí měli velice dobře zahrávané standardky i rohové kope, ale také své šance neproměnili. V posledních dvaceti minutách se snažil překonat výborně chytajícího Turka Václav Páník, ale také si mohl jen vylámat zuby na Turkovi. I přes závěrečný tlak Štěkně obrana v čele se stopery Hudcem a Kišem dominovala a na tomto bodě za remízu mají také velkou zásluhu.

V příštím kole Strunkovice se přijedou porvat o body do Sousedovic a Štěkeň se doma chystá na Čkyni.



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice
Václav Beneš (hrající trenér a kapitán): Remíza spravedlivá, na každé straně bylo několik šancí, červená karta na zápas vliv neměla. Nás podržel brankář Miroslav Turek v čele se stopery Kišem a Hudcem.

TJ Otavan Štěkeň
František Žák (trenér): V utkání jsme měli 4 tutovky, které jsme bohužel neproměnili. Soupeř ohrozil asi ze tří standardních situací. Za nás dobře zahrál Vašek Čížek.



Místo: Strunkovice. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Hladík Pavel - ALBERT Karel, HEINZL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.