Skvělou šňůru Chelčic utnula až Čkyně


Branky


19. J. Děd , 65. J. Fiedler , 66. M. Gerold
0

15. srpna 2015 - to je datum kdy Slavoj Volyně poráží Chelčice 2:0, od té doby neprohráli jediný soutěžní zápas. Až v 19. kole ve Čkyni. Krásné slunečné počasí, stavění máje a stovka domácích diváků viděla výhru domácího celku 3:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čkyně šla překvapivě do vedení

Domácí vlétli do zápasu jako uragán, už ve druhé minutě se ocitl v dobré šanci Gerold, ale po dobré přihrávce od Pinkeho šla jeho střela těsně nad branku. Za další dvě minuty chybovala obrana hostů, toho využil Toman, naservíroval balón Královi, ale ten lobem přes hostujícího gólmana Nováka mířil těsně vedle. V 19. minutě se vydal na zteč Král, nacentroval dobře na zadní roh malého vápna, kde číhal Děd a ten hlavou překonal Nováka - 1:0. Hned za další dvě minuty mohl poslat domácí do dvoubrankového trháku Pinke, postupoval sám na branku z boku, ale hostující gólman vyrazil na roh. Do vážnější šance na ohrožení branky se hosté v první půli nedostali.

Fiedler tahal Čkyni za vítězstvím

Hned v 56. minutě na domácí straně proběhlo první střídání dorostenec Fiedler nahradil Tomana. Později se ukázalo, že při tomto střídání měl domácí lodivod Kuneš šťastnou ruku. Běžela 65. minuta a do vápna se prodral Gerold, který vybojoval faul, sudí Pravda už se chystal odpískat pokutový kop, ale k míči se dostal Kuneš, a tak nechal citlivě hru pokračovat, ten nastřelil břevno a po odrazu se dostal na balón dobře hrající Fiedler, který hlavou trefil odkrytou branku - 2:0. Hned po rozehrávce se domácí dostali na balón, agilní Fiedler postupoval po lajně, nacentroval balon do "ohně", gólman Novák vyrazil míč na břevno, k dorážce se nejrychleji dostavil Gerold a hlavou zasadil hostům během minuty druhou branku - 3:0. Hosté se poté občas dostali ke střeleckým pokusům, ale ty zlikvidoval Miklas nebo nemířili mezi tři tyče. V poslední minutě zápasu mohli domácí ještě vylepšit skóre zápasu, střídající Michal Turek byl na malém vápně tváří v tvář Novákovi,  ale ten jeho pokus vyrazil. 

 

V příštím kole jede Čkyně do Štěkně, Chelčické čeká doma derby s rezervou Vodňan.



Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Patrik Krull, vedoucí mužstva: Po minulém týdnu jsme si chtěli spravit náladu, Chelčicím skvělou sérii utnout a udržet se v první pětce, to se podařilo. Kluci dnes sehráli dobrý zápas, skóre otevřel Honza Děd. Do druhé půle přišel dorostenec Pepa Fiedler, kterého musím pochválit, branku na 2:0 dal sám a tu třetí Michalovi Geroldovi připravil. Příští týden jedeme do Štěkně, ta se snaží v soutěži udržet, takže nás nečeká nic lehkého.




Místo: Čkyně. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pravda Luboš - NOVOTNÝ Ondřej, HARVALÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.