Strunkovice ztratily tříbrankové vedení


Branky


65. M. Šácha , 76. P. Pícha , 88. J. Turek - 44. L. Klein (p.) , 53. J. Kureš , 64. P. Mottl
0

Chelčice se vyhřívaly na prvním místě, takže se dalo čekat, že ji Strunkovice nijak nezaskočí. Jenomže v 64. minutě byl stav 0:3. Podle konečného výsledku 3:3 je jasné, že Chelčice mají v kádru obrovskou sílu. Nově můžete ohodnotit úroveň hry, rozhodčí nebo jednotlivé hráče!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení hostů

První půle bylo spíše oťukávání. Oba týmy hrály ze zajištěné obrany. Strunkovice se na vedoucí tým dobře připravily. Všechno důležité z první poloviny se stalo ve 44. minutě, kdy stoper Chelčic zbytečně fauloval Kureše a Ladislav Klein se z pokutového kopu nemýlil. Hosté se mohli plácat po zádech, když vedli na půdě silných Chelčic – 0:1.

Druhý poločas přinesl 5 branek

Hned v 53. minutě po střele z dálky dorazil balón do sítě aktivně hrající Jiří Kureš – 0:2. Zdálo se, že takové vedení bude fotbalistům ze Strunkovic stačit, ale to už běžela 64. minuta, kdy Petr Mottl si na penaltě zpracoval míč na prsa a doslova prostřelil vše co mu stálo v cestě. Z pohledu diváka se zdálo být po zápase, ale kdo zůstal v ochozech stadionu, tak určitě neprohloupil. Trenér domácích Václav Mareš rozházel sestavu na tři obránce. Jarda Křenek se vysunul na hrot, který byl u prvního gólu, když po jeho krásném centru snížil kapitán Martin Šácha na 1:3, již v 65. minutě. Potom v 76. minutě opět krásný centr Křenka a Pavel Pícha dal ještě větší naději – 2:3. V 88. minutě se zmocnil míče Jan Turek a po jeho samostatné akci srovnal na konečných 3:3. V posledních minutách si žádný z týmů nevytvořil žádnou šanci.



Ohlasy k zápasu


FK Chelčice
Václav Mareš (trenér): Nevím jestli jsme ztratili 2 body a nebo získali cenný bod, protože jsme byli po celých 90 minut jasně lepším mužstvem. Sice jsme prohrávali 3:0, ale bylo vidět na klucích, že chtějí vyrovnat a to se nám povedlo. Za tohle musím kluky pochválit. Ukázali jsme sílu a bojovnost, která nás provází celou sezonu. Dnes jsou pro mě všichni nejlepší hráči.

TJ Blaník Strunkovice
Václav Beneš (trenér): Do 65. minuty, kdy jsme vedli 3:0, by se dalo říct, že jsme byli lepším týmem, pak jsme bohužel nezvládli závěr. Podle vývoje jsme ztratili 3 body, ale posledních 25 minut nás soupeř jasně přehrával.



Místo: Chelčice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Lepič Jiří - LANDÍK Filip, FICKO Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.