5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sousedovice s přehledem přejely Stachy


Branky


7. V. Rom , 26. V. Rom , 35. L. Věneček , 79. L. Věneček , 80. L. Věneček (p.)
0

Domácí rozhodli už v prvním poločase...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

  Po vítězství v prvním jarním kole čekal stachovské fotbalisty mnohem těžší soupeř, se kterým mají navíc dlouhodobě zápornou bilanci. Alespoň takový byl odhad před zápasem, a ten se výsledkem potvrdil. Od začátku se ale hrálo vyrovnané utkání a nic nenasvědčovalo takovému brankovému přídělu. Po sérii závarů před domácí brankou však přišel jejich první rohový kop. Brankář Sýs míč neudržel a Rom ho pohodlně hlavou doklepl - 1:0. Dále se opět hrálo mezi vápny a ve 20. minutě přišel centr do vápna, hosté prohráli hlavičkový souboj a zcela volný Rom zblízka doklepl - 2:0.  Když pak ve 30. minutě Sýs v souboji o míč nastřelil Věnečka tak nešťastně, že se síť zavlnila potřetí, bylo jasné, že body zůstanou doma. 

Ve druhém poločase se již hrálo uvolněně bez vyložených šancí. Ke konci zápasu však hosté dvakrát propadli v defenzivě a Věneček toho využil ke vstřelení hattricku. Prohra o pět branek je trochu krutá, ale domácí byli prostě bojovnější a hlavně důraznější. Z hostů obstál ten nejmladší z hráčů - osmnáctiletý Lukeš.



Sestavy


FC Znakon Sousedovice
T. Frýda [-] - J. Jalůvka [-] , V. Rom [-] (62. D. Trégl [-] ) , L. Věneček [-] , V. Křížek [-] , P. Kohout [-] , M. Glazunov [-] , L. Duba [-] , M. Rataj [-] , J. Hrach [-] , J. Máška [-]

TJ Sokol Stachy
T. Winter [-] - I. Vrhel [-] , F. Švarc [-] (62. M. Marek [-] ) , P. Záleský [-] (46. L. Hovorka [-] ) , D. Pek [-] , V. Voldřich [-] , M. Rod [-] , L. Heidenreich [-] , P. Foltýn [-] , V. Lukeš [-] , J. Dvořák [-]

ŽK: 70. D. Pek .
Hráči zápasu: V. Rom , L. Věneček - V. Lukeš .
Místo: Sousedovice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Lepič Jiří - JEVČÁK Martin, BERNAS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.