Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 13:30

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejdivočejší zápas se odehrál ve Vodňanech


Branky


0

Devět branek, rekord kola, čistý hattrick, double, vlastní gól, sporná penalta a obrat v zápase s již tak dost divokým skóre, to vše bylo k vidění na hřišti FK Vodňany, kde domácí nakonec otočili nepříznivý výsledek a zvítězili nad týmem TJ Sokol Bělčice 5:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v 5. minutě se dostali hosté do šance a otevřeli skóre divokého zápasu. To když domácí zahráli špatně ofsajd systém a útočník hostů Karel Hanzlík postupoval sám na branku a míč poslal šikovně mezi nohy brankáře Jana Budína: 0-1. V 10. minutě se do šance dostali domácí a svou první příležitost hned také se štěstím proměnili. Roman Veselý se ve středu hřiště šikovně uvolnil stahovačkou, poté exkluzivní přihrávkou do prostoru vyslal Lukáše Malíka, který utekl hostující obraně a následný centr z pravé stany na Martina Nováka si hostující obrana srazila do branky: 1:1. V 15. minutě opět hosté nachytali domácí obranu a jejich špatný ofsajd systém, tentokrát však zasáhl brankář Jan Budín, který dobře vyběhl. V 17. minutě mohlo být veselo na domácí straně. Jedovatá střela Tomáše Šmída za vápnem protáhla pro změnu mladého gólmana Matouše Buriana v brance hostí. Ten s obtížemi míč vyrazil pouze před sebe, následnou dorážku do odkryté branky prováhal Martin Novák a hostující brankář svoji chybu již napravil. A tak se měnilo skóre na druhé straně. Ve 20. minutě hosté zahrávali rohový kop a zahráli parádní signál: přihrávku po zemi poslali na hráče ve vápně, ten šikovně míč pustil za sebe. Za ním stál na vápně Ondřej Páca sám a střelou do klubka hráčů nedal domácímu brankáři, který přes hráče nic neviděl, šanci: 1-2. Ve 27. minutě zahrávali domácí přímý kop z pravé strany. Střílený centr Michala Pečeného zapadl bez teče na zadní tyčí: 2-2. O dvě minuty později domácí obrana zase hořela. Nejdříve špatný odkop vyřešil opět Jan Budín, o pár vteřin později již neměl šanci, když se znovu prosadil hostující Ondřej Páca, který měl na malém vápně dostatek času ke skórování: 2-3. Hned vzápětí byl ve vápně faulován Staněk, ale rozhodčí penaltu neodpískal. Poté byly šance na obou stranách, ale jak domácí, tak hostující gólman dobře zasáhli. Ve 42. minutě přišel ještě závar před hostující brankou, ale Lukáš Malík zblízka trefil levou tyč. Ještě v poslední minutě si domácí již po několikáté vybrali slabší chvilku, ale střelu z malého vápna Jan Budín chytil.

 

Domácí byli v úvodu druhého poločasu aktivnější, ale ani několikeré střely ve skrumáži u hostující brankou nenašly svůj cíl. Ve 49. minutě střelu domácích zastavil hostující hráč ve vápně údajně nastřelenou rukou načež rozhodčí přes protesty hostí nařídil pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Jakub Varyš, když míč poslal k levé tyči a brankář šel na druhou stranu: 3-3. O chvíli později po rohu mohl skórovat Michal Pečený, jeho hlavička však skončila těsně nad. V 62. minutě znovu Jakub Varyš chytrým lobem přeloboval vyběhnutého brankáře, ale střela skončila na levé tyči a z dorážky se již nikdo neprosadil. V 65. minutě šikovně centroval Jakub Bače za obranu, kde se prosadil Drahomír Vítovec, který míč hlavou poslal k levé tyči: 4-3. V 83. minutě mohli domácí pojistit vítězství. Střela z dálky opět od Jakuba Varyše nadělala brankářovi hostů problémy a míč pouze vyrazil před sebe, kde čekal aktivní Lukáš Malík ve snaze míč dorazit, ten ovšem skončil těsně nad brankou. A tak o minutu později domácí opět nabídli na podnosu šanci hostům. Špatně zahranou malou domů hostující útočník Ondřej Páca nepohrdl a střelou po zemi dovršil svůj hattrick: 4-4. V tu chvíli vypadalo, že utkání skončí remízou, ale domácí byli proti. V 88. minutě odcentroval Radek Kapusta, míč si našel Jakuba Varyše a ten hlavou ve vápně parádně trefil k pravé tyči do horní části 5:4. Nejdivočejší zápas dosavadní sezóny tak skončil vítězstvím domácí rezervy Vodňan, která 3. dubna zajíždí do Strunkovic, zatímco hosté z Bělčic přivítají doma rezervu Lažiště.



Ohlasy k zápasu


FK Vodňany B
Radek Kapusta: "V prvním poločase bylo vidět spousta šancí i nepřesností na obou stranách. Hosté byli o trochu aktivnější. U obou týmů dominovaly pravé strany. Do druhého poločasu domácí vlétli aktivně, ale závar před hostující brankou skončil neúspěšně. Divoký zápas nakonec domácí zvládli, především pak díky druhému poločasu."

TJ Sokol Bělčice
Josef Říský, jednatel: "V bláznivém utkání s oběma obranami v nedbalkách jsme sice vstřelili šest branek, ale přesto jsme odešli poraženi. Jedna branka totiž nebyla pro údajný ofsajd uznána a další jsme si dali vlastní. V utkání jsme třikrát vedli, následně jsme dotahovali, ale dvě minuty před koncem jsme hloupě inkasovali rozhodující branku po trestném kopu z půlky hřiště, podobně jako čtvrtou, když jsme trestuhodně nechali domácí útočníky osamocené před naší brankou. Hlavním naším problémem v tomto utkání bylo bránění standardních situací, ze kterých jsme dostali vlastně čtyři branky, počítáme-li i vyrovnání na 3:3 z hodně přísné penalty po nastřelené ruce u těla na hranici pokutového území. Domácí byli sice po celý zápas o něco aktivnější, v každém poločase nám pomohla tyč, ale pokud bychom dokázali využít v prvním poločase více okének v jejich obraně a proměnili nabízené velké příležitosti, mohli jsme si odvézt i nějaké body. Bohužel jsme tři velké šance nevyužili a domácí nás trestali za každou nedůslednost v naší obraně a ve spíše hokejovém utkání brali všechny tři body. I přes to, že se nám start do jarní části nevyvedl podle našich představ, musím poděkovat hráčům za podzimní výkony hlavně v domácím prostředí a našim věrným fanouškům za velkou podporu."



Sestavy


FK Vodňany B
J. Budín [-] - T. Šmíd [-] , D. Vítovec [-] , R. Veselý [-] (15. J. Bače [-] ) , J. Varyš [-] - R. Kapusta [-] , L. Malík [-] (90. F. Hubáček [-] ) , T. Staněk [-] , M. Machnyk [-] - M. Pečený [-] , M. Novák [-]

TJ Sokol Bělčice
M. Burian [-] - K. Zeman [-] , L. Krameš [-] , P. Burian [-] - J. Říský [-] (66. J. Cibulka [-] ) , A. Nusl [-] , M. Hevera [-] , A. Ježek [-] , O. Páca [-] - K. Hanzlík [-] , J. Řezáč [-] (59. V. Mach [-] )

ŽK: 21. R. Kapusta , 35. L. Malík - 89. A. Ježek .
Hráči zápasu: J. Varyš - O. Páca .
Místo: Vodňany. Rozhodčí: Frček Filip - Mráz Marek, Rynda Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.