1:4
(0:1)
37. J. Kubeš
68. J. Kubeš
73. V. Rys
89. J. Kubeš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 13:30

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zliv si veze z Brodu tři body a jistotu záchrany


Branky


81. K. Krauskopf - 37. J. Kubeš , 68. J. Kubeš , 73. V. Rys , 89. J. Kubeš (p.)
0

Hattrick Jana Kubeše se z velké části zasloužil o jasnou výhru hostujícího celku, Vyšší Brod se utápí v krizi. Zliv tak dosáhla na záchranu, kterou má nyní jistou . Zliv už neohrozí ani to, že ze čtyř skupin I.B tříd padá i jeden tým ze dvanáctého místa - počet bodů Zlivi před už před posledním kolem stačí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začala aktivně obě mužstva, hra se přelévala ze strany na stranu, ale šance zpočátku nepřicházely. Poté se šance začaly objevovat především na straně hostů. Domácí sice byli aktivní, ale v jejich případě je možné hovořit spíše jen o náznacích, jelikož v drtivé většině akcí selhávali v předfinální fázi. První branky se tak diváci dočkali až ve 37. minutě. Domácí Pham ztratil míč ve středu pole, po přihrávce vnikl před vápno Kubeš a kolem vyšebrodských obránců se prosadil ranou na první tyč - 0:1. 

V druhém dějství se aktivní domácí opět sanžili prosadit, ale na pozornou obranu soupeře nevyzráli. Hosté se však nedali zahanbit a stále byli nebezpeční. Hra v poli byla vyrovnaná, ale na šance stále vedli hosté. Nakonce se jim podařilo vstřelit v 68. minutě uklidňující druhou branku Kubešem, který vystihnul Markovu přihrávku a postupoval sám na vybíhajícího Šestáka, s kterým si poradil mazácky. Zkušeně jej přehodil. Další branku pak Zlivští přidali ze standardní situace, když z dobrých 25 metrů vymetl Rys šibenici Šestákovy branky - 0:3. Nakonec se devět minut před odchodem do šaten dočkali branky i domácí, i když s notným přispěním hostující obrany. Po Krauskopfově centru na nabíhajícího Gondeka se nedohodl stoper s brankářem a míč byl sražen do vlastní sítě hostů - 1:3. Poslední slovo si ale opět vzali hosté. V poslední minutě byl ve vápně faulován Kubeš a sám pak proměnil penaltu a dovršil tak svůj hattrick. Po průběhu zápasu se zdá být výsledek pro domácí krutý, hosté však byli po celou dobu jednoznačně nebezpečnější, což jim přineslo důležité 3 body v boji o záchranu.



Ohlasy k zápasu


FK Dynamo Vyšší Brod
Jan Straka (trenér): Pozitivně určitě můžeme hodnotit to, že už nebyl ve hře takový chaos, jako v minulém zápase v Horní Plané. Nepředvedli jsem v poli špatný výkon, ale výsledek je i po týdnu stejný. Hlavně jsme byli absolutně jaloví, fotbal se hraje na góly a když si za celý zápas nevytvoříte kloudnou šanci, těžko můžete pomýšlet na úspěch. Kdybychom hráli až do neděle, tak stejně gól nedáme i k tomu jednomu nám museli pomoct hosté. S nadsázkou bych řekl, že to bylo poděkování, protože co jsme předvedli za chyby před rozhodujícími prvními dvěma brankami... Prostě všechno špatně. Tím nechci vůbec snižovat to, jak dobře hosté se šancemi naložili. Branky to byly krásné. Ale my jsme jim obě tyto šance naprosto čistě nabídli zbytečnými ztrátami míče v úplně jednoduchých situacích.

SK Zliv
Vadim Rys (hráč): "Abych pravdu řekl, výsledek neodpovídá průběhu zápasu, chtěli jsme na Vyšák vlétnout,ale opak byl pravdou a aktivnější byli domácí, na nás je vidět křeč z důležitosti utkání, postupně jsme hru vyrovnali a dostali si do nějakých šancí, ale tam nám chybí větší klid, naštěstí se tentokrát "vyspal" dobře Honza Kubeš a před poločasem nás poslal hezkou střelou za vápnem do vedení. I druhý poločas domácí hráli velmi dobře, hlavně jejich středová řada nám dělala velké problémy, ale naše obrana v čele s Martinem Maňhalem odváděla výbornou práci. A když střelecky dobře naladěný Kubeš proměnil nádherné sólo stylem á la Poborský a vzápětí jsme z přímého kopu zvýšili na tři nula, zdálo se být rozhodnuto. Ale domácí nechtěli dat svou kůži zadarmo a po nedorozumění golmana Remty s J.Zrunem naším ukázkovým vlastňákem snížili na 1:3, naštěstí opět Kubeš byl v uniku faulován a z penalty dokonal hattrick. Na naší straně hráči utkaní Kubeš, Maňhal a Boubal."



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod
D. Rapčan [-] (46. J. Šesták [-] ) - V. Marek [-] , F. Klíma [-] , J. Gondek [-] , K. Krauskopf [-] , R. Bäuml [-] , J. Rohlík [-] , D. Pham [-] , K. Šerhakl [-] (38. P. Prochaska [-] ) , V. Pomije [-] , F. Filip [-]

SK Zliv
J. Remta [-] - R. Bican [-] (88. M. Novotný [-] ) , J. Zrun [-] , R. Nečas [-] , M. Trávníček [-] (89. J. Šídlo [-] ) , P. Boubal [-] , V. Rys [-] , J. Hrdlička [-] , M. Remiáš [-] , J. Kubeš [-] , M. Maňhal [-]

ŽK: 89. V. Pomije - 41. J. Kubeš , 71. J. Hrdlička , 85. V. Rys .
Místo: Vyšší Brod. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bumba František - PICKA Pavel, GONDEK Štefan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.