2:1
(2:1)
37. A. Perfoll (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemanice přetlačily Sviny, o postupujícím rozhodne až poslední kolo


Branky


12. F. Záveský , 25. S. Dubský - 37. A. Perfoll (p.)
0

Všechny branky utkání padly už v prvním poločase. Ty nemanické měl na svědomí Záveský s Dubským st., za hosty snižoval z penalty Perfoll. Nádherný a napínavý souboj Nemanic a Plané o postup tak vyvrcholí až v posledním kole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Déšť nevadil, padly tři branky

Trhové Sviny se musí do konce sezóny obejít bez zraněného Kuraliho. Přesto chtěly proti Nemanicím bodovat. Domácí ovšem šli do vedení. Dlouhý nákop do šestnáctky hosté ve 12. minutě ještě odvrátili, dobíhající Severa ale míč vybojoval pro své barvy a Záveský z vápna uspěl svou střelou placírkou, když míč otřel o tyč – 1:0. Pak začalo mohutně pršet, což vydrželo až do závěru první půle. Nemanice se přesto ve 25. minutě dočkaly druhé branky, a byla to branka hodně šťastná. Novotného střela na kluzkém povrchu nadělala Vrábkovi hodně starostí, brankář ji stačil nohou jen ztlumit a míč šnečím tempem putoval směrem do brány. Připraven byl kdo jiný než střelec Dubský st. A lehce dorazil míč do sítě – 2:0. Nemaničtí měli i další šance, střelami neuspěli, Vrábek si počíhal i na Nevosadův lob, který dokázal s vypětím sil vyškrábnout. Ve 36. minutě brnknul o nohy útočníka Motl a sudí Šťastný správně nařídil pokutový kop. Perfoll se při podobných situacích nemýlí a Polomčáka překonal – 2:1.

Sviny sahaly po bodu, skvěle si vedla jejich střední záloha mladíků

Ve druhé půli už sice nepršelo, ale na hrací ploše byla půlhodinová silná přeháňka znát. Branky už ve druhé půli nepadly, ale šance k tomu byly, Polomčák s Vrábkem ovšem vše vyřešili. Záveský s Dubským se dostávali do zakončení, úspěšní už oba střelci podruhé nebyli. Sviny měly dvě velké šance na srovnání, po rychlé křídlení akci (rychlých krajních záložníků Sviny v zápase vůbec hojně využívaly) střílel Kolář sám před gólmanem na na bližší tyč, místo si ale skvěle pohlídal Polomčák. Nemanice tak vyválčily tři body a dál mohou snít o mistrovském titulu.



Ohlasy k zápasu


SK Nemanice
Petr Böhm: „To nejlepší ze zápasu se odehrálo už v prvním poločase, který byl otevřený. Druhá půle už zdaleka neměla takový náboj, hrálo se v klidnějším režimu. Zápas ovlivnila velká průtrž mračen během prvního poločasu, ve druhé půli byli všichni promočení. Minulý rok hrály Sviny takový silový fotbal, tentokrát byli jejich hráči běhaví, nechyběly narážečky, průnikové přihrávky do vápna a kolikrát jsme to ustáli se štěstím. Mají to docela vymakané, musím je pochválit, že oproti podzimu se dost zvedli. Hráči utkání Motl a Kochlöfl.“

TJ Spartak Trhové Sviny
Martin Písko (trenér): "Hrál se fotbal na úrovni. Nemanice potvrdily své kvality a po našich dvou chybách,který si bohužel neodpustíme každý zápas, jsme prohrávali 0:2. Pak se naše hra zlepšila a do poločasu jsme korigovali z penalty Perfollem. Za druhý poločas musím kluky pochválit za výkon, který podali, chybělo jen vstřelit gól, ke kterému jsme měli blízko, kdy Kolář se dvakrát ocitl před domácím brankářem sám! Chtěl bych vyzdvihnout výkon naší mladé střední zálohy - Brůha 18 let,Zachař 17 let a Hruška 16 let, který se nebáli hrát i proti takovému týmu jako jsou Nemanice. Nejlepším hráčem byl určitě Zachař, který hraje ještě za Dynamo Č.B. a škoda, že příští sezonu zůstane tam, byl by velkým přínosem pro náš tým."



Sestavy


SK Nemanice
J. Polomčák [-] - S. Dubský ml. [-] , M. Severa [-] , T. Kupka [-] , A. Motl [-] - R. Kochlöfl [-] , M. Novotný [-] (70. J. Hucek [-] ) , J. Nevosad [-] (79. L. Kubát [-] ) , J. Křiváček [-] (89. K. Zatloukal [-] ) - F. Záveský [-] (79. M. Strnad [-] ) , S. Dubský [-]

TJ Spartak Trhové Sviny
M. Vrábek [-] - O. Kolář [-] , A. Perfoll [-] , M. Valut [-] , J. Fabián [-] (71. M. Němec [-] ) , L. Ebenhöh [-] , M. Zachař [-] (64. M. Marek [-] ) , J. Šafránek [-] (46. O. Hruška [-] ) , F. Štrachal [-] , P. Randa [-] , D. Brůha [-]

ŽK: 8. J. Nevosad , 54. A. Motl - 23. L. Ebenhöh , 55. J. Fabián .
Místo: Nemanice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - ZABILKA Luboš, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.