Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Netolice ve druhé půli přehrály Sviny


Branky


0

Kuraliho gólostroj se zastavil a i to je jeden z důvodů, že Netolice uhrály vítězství nad silným soupeřem. Vyrovnaná první půle o majiteli bodů nenapověděla nic, v druhém dějství pak domácí, hlavně díky dokonanému hattricku Vláška, utkání ovládli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Netolice se nezalekly formy soupeře a do utkání vstoupily výborně. V deváté minutě zakončil perfektní akci svého celku Pešek a domácí vedli. Poté se hra vyrovnala, Sviny využily zaváhání domácího celku v defenzivě a Brůha v 19. minutě vyrovnal – 1:1. Do konce prvního dějství už ale Nárovec s Karlem Brůhou neinkasovali, i když obě mužstva šance ke vstřelení branky rozhodně měla.

Ve druhém poločase už byly Netolice aktivnějším celkem. Hned po čtyřech minutách hry převzal Vlášek parádní průnikovou přihrávkou a před Brůhou si počínal zkušeně – lobem poslal svůj tým do vedení 2:1. A v 60. minutě hry už domácí vedli o dvě branky. Po rohovém kopu se protlačil k míči Rokůsek a díky jeho pohotovosti měly Netolice náskok. Sviny se nevzdaly a v 72. minutě snížil Ebenhöh, když potrestal chybu Netolic. Hosté rázem měli navrch, jenomže žádnou další akci ke gólové tečce nedotáhli. Domácí korunovali bojovný výkon druhou brankou Vláška, Netolice si tak připsaly potřebné vítězství a můžou soutěž dohrávat v klidu.



Ohlasy k zápasu


1. FC Netolice
Jiří Nárovec (trenér): "Jsem moc rád, že jsme tenhle důležitý zápas zvládli. Věděli jsme, že nás čeká těžký soupeř, jehož jarní výsledky budily respekt. V úvodu zápasu jsme byli aktivnější a zaslouženě se ujali vedení, když krásnou akci zakončil Milan Pešek. Následně se hra vyrovnala a po naší špatné rozehrávce soupeř vyrovnal. Do konce první půle si obě mužstva vypracovala několik šancí, které zůstaly nevyužity. Druhý poločas se již odehrál převážně v naší režii. Hned v jeho začátku dokázal využít Vašek Vlášek skvostnou přihrávku za obranu a chytrým lobem nás opět dostal do vedení, třetí gól přidal v šedesáté minutě po rohovém kopu pohotovou dorážkou Filip Rokůsek. Soupeř sice dokázal využít naší hrubou chybu, snížil na 3:2 a několik minut nás přehrával, ale s několika nebezpečnými situacemi si naše obrana dokázala poradit. Konečný výsledek zpečetil pár minut před koncem čtvrtou brankou Vašek Vlášek. Základem úspěchu bylo to, že jsme dokázali eliminovat hostujícího střelce Kuraliho, a bojovný a odhodlaný výkon celého mužstva. Našimi nejlepšími hráči byli Vašek Vlášek a Jirka Urban."

TJ Spartak Trhové Sviny
Bohužel bez komentáře:



Sestavy


1. FC Netolice
T. Nárovec [-] - J. Lukáš [-] , J. Pivoňka [-] - J. Urban [-] , M. Baloušek [-] , M. Pešek [-] (76. P. Reindl [-] ) , F. Rokůsek [-] - V. Vlášek [-] (88. M. Rybáček [-] ) - M. Řehoř [-] , D. Andres [-] , P. Beneš [-]

TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - O. Kolář [-] , A. Perfoll [-] , M. Valut [-] , M. Švepeš [-] , J. Gažák [-] , L. Ebenhöh [-] , J. Kurali [-] , F. Štrachal [-] (61. J. Šafránek [-] ) , P. Randa [-] (70. J. Fabián [-] ) , D. Brůha [-]

ŽK: 70. P. Beneš - 43. M. Švepeš , 59. J. Gažák .
Hráči zápasu: V. Vlášek , J. Urban .
Místo: Netolice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Landík Filip - TOUCHA Matěj, PÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.