Sviny vybojovaly bod brankou Nováka z 89. minuty


Branky


0

Domácí byli blízko kýženým třem bodům, ale stejně jako před týdnem, i tentokrát nechali Zlivští soupeře srovnat krok...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráč minulého kola se opět trefil

Ve Zlivi se hrál pěkný útočný fotbal. Hosté začali aktivně, když se vlastně Zliv poprvé dostala za půlku a dala gól. Z poloviny hřiště po faulu nakopl míč do vápna Čejka a domácí obrana se nepochopitelně sehnula a Hrdlička sám před Vrábkem dal na 1:0. Od té doby hrála Zliv velice dobře, kombinačně, kdy hlavní roli hrál aktivní Rys, ale jako v minulých zápasech Zlivi to bylo bez vyložených šanci. Svinenští se snažili také kombinovat, případně zrychlit hru nákopem, ale nevytvořili si ani jednu šanci ze hry či střelu na bránu. Hosté zahrávali několik standardních situaci, se kterými si s problémy domácí poradili a tak se šlo do kabin za zaslouženého stavu 1:0 pro domácí.

Hosty zachránila branka v závěru

Hned po přestávce se krásně přes dva hráče u praporku uvolnil svinenský hráč a předložil přesný centr na Kuraliho který pohodlně srovnal na 1:1. Od té chvíle ale opět začali hrát hlavně domácí, kteří se snažili strhnout vedení ve svůj prospěch. Po centru Remiáše měl gólovou hlavu Bican, poté po standardní situaci opět hlavičkoval sám před gólmanem Vrábkem Bican. Až v 60. minutě se z přímého kopu z nějakých pětadvaceti metrů pěkně trefil Rys - 2:1. Sviny kromě několika nebezpečných standardek z dálky nevystřelily na branku. Ke konci utkání šel sám na brankáře domácí Kubeš, který trestuhodně neproměnil. A trestuhodně platilo doslova - v úplném závěru po rohu hosté srovnali díky Novákovi na konečných 2:2.



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Julius Szabó (hráč): "I přes obměněnou sestavu jsme hráli velice dobře, nář brankář neměl ani jeden zákrok a dostal dva góly. Bohužel jsme podruhé přišli o výhru v samém závěru i přes velké šance, minuly týden Hrdlička, teď Kubeš. Je to škoda a ztráta, protože jsme byli lepším týmem."

TJ Spartak Trhové Sviny
Martin Písko (trenér): "Hrál se průměrný fotbal plný nepřesností na obou stranách. Zliv hodně chtěla a to jí naopak pomáhalo k lepšímu výkonu. Od svých svěřenců jsem čekal daleko víc, než předvedli, a bohužel se nevyhneme opakovaným chybám, které v obranné činnosti děláme. Můžeme být rádi za bod, protože Zliv druhý poločas hrála lépe."



Místo: Zliv. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - PEKÁREK Ondřej, CHURÁŇ Rudolf.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.