Hosté vedli, ale pak už se trefoval jen Sedlec


Branky


17. T. Kučera , 20. T. Kučera , 55. P. Vnuk (vl.) , 88. J. Staněk - 9. J. Peťule
0

Na Peťuleho trefu odpověděl nejlepší střelec soutěže Kučera a Sedlec ve druhé půli první jarní výhru uhájil...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kučera se vyšvihl do čela tabulky střelců

Sedlec si na jaře připsal první výhru, i když v některých předchozích zápasech podal možná lepší výkon, než tentokrát proti béčku Krumlova. Tentokrát se ale domácím osvědčil nový tah s útočným duem Pavlíček - Kučera. Hosté ovšem brzy vedli po brance Peťuleho, který se v malém vápně uvolnil svou typickou otočkou a protože v podobných pozicích už párkrát v kariéře byl, v zakončení v 9. minutě nezaváhal - 0:1. Jenomže hostům se pak nedařilo zachytávat rychlé domácí přechody do útoku. Nejprve vyrovnal Kučera, který utekl po pravé straně a jeho střílený centr na Pavlíčka po skluzu bránícího Vnuka skončil v brance - 1:1. Za dvě minuty už Sedlec vedl, to Pavlíček přiťuknul na vápně Kučerovi a jeho povedená rána zapadla za tyč - 1:2. Šlo o jeho osmnáctý gól v sezoně, čímž se dostal do čela tabulky střelců. Pavlíček pak šel dvakrát zcela sám na banku Krumlovských, ale ani jednou neuspěl. Ani Krumlovští své šance nevyužili, a tak po prvních 45 minutách ztráceli.

Vnuk smolařem utkání

Nakonec Pavlíček kvůli nevyužitým šancím smutnit nemusel, po změně stran centroval Špán a před dotírajícím Kučerou si vstřelil do šibenice v 55. minutě vlastní gól Vnuk, který tak Kejšara pokořil podruhé, tentokrát už ale opravdu čistokrevným vlastňákem - 3:1. Krumlov otevřel hru, ale branky už se nedočkal, naopak v závěru vše pečetil svým prvním gólem po návratu na Sedlec Staněk, jemuž adresoval přihrávku Špán – 4:1.



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Tomáš Kučera (hráč): "Konečně jsme na jaře vyhráli, i když to asi paradoxně nebyl náš nejlepší výkon. Krumlovští mladíci šli do vedení, ale tentokrát jsem hrál v útoku s Pavlíčkem, a to dělalo hostující obraně problémy. Po vzájemné spolupráci jsme vyrovnali a dokonce šli do vedení. A to ještě Honza Pavlíček šel dvakrát sám na branku, ale nedal. Ve druhém poločase hosty definitivně pohřbil vlastní gól, to byla tedy výstavní šibenice, pak už nebylo co řešit. Několikrát jsem v posledních zápasech kritizoval rozhodčí, tentokrát musím říct, že mladý sudí Lepič byl vynikající, nestrhával pozornost na sebe a nechal oba týmy hrát."

FK Slavoj Český Krumlov B
Karel Šíma (trenér): "Dali jsme si dva vlastní góly, to vlastně rozhodlo. Bylo to hratelné, měli jsme několik příležitostí, jenomže místo vstřelení druhé branky jsme inkasovali. Za stavu 1:3 už jsme zkusili hrát vabank."



Místo: Sedlec. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Lepič Jiří - HUČÍK Michal, KNOTEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.