Nemanice nedaly Netolicím šanci. Lídr podruhé za sebou nasázel sedm branek


0

Před týdnem 7:1, nyní 7:1, a pochybné hlasy o formě Nemanic na jaře jsou rázem pryč. Netolice, kterým se na jaře velmi dařilo, tentokrát tvrdě narazily...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nemanický start z říše snů

Po pár vteřinách hry to bylo 2:0.  Nejprve na Nárovce šla malá domů, brankář chtěl udělat kličku napadajícímu Kubátovi, jenomže ten mu míč vypíchl a Záveský z malého vápna dopravil míč do sítě – 0:1. A opravdu jen pár chvil na to Nemanice vedly o dva góly, kdy hosté podnikli rychlý útok z poloviny hřiště, akci vedl po lajně Křiváček a jeho centr si srazil netolický bek do protipohybu brankáře – 0:2. A dílo zkázy mohlo být pro Netolice dokonáno ve 3. Minutě, kdy běžel Kubát sám na Nárovce, ale ten už potřetí neinkasoval. Nástup Nemanic tak byl skutečně drtivý. Domácí se oklepali a po správně nařízené penaltě po Severově faulu (když hosté hasili nebezpečí po špatně rozehraném vlastním rohovém kopu až ve vápně) skóroval na 1:2 Šulc, když poslal Polomčáka na opačnou stranu. Nemanice uklidnila 23. minuta, to se z nějakých pětadvaceti metrů odhodlal ke střele Kochlöfl, krásná rána před Nárovcem zaplavala a brankář nestačil zasáhnout – 1:3. To nebylo ze strany prvního týmu tabulky stále vše – nabídka Kochlöfla ze standardky propadla mezi netolickými strážci až k hlavě Novotného, který na zadní tyči doklepl míč kolem brankáře do sítě – 1:4.

Netolice se utkáním protrpěly až do konce

A Nemanice zůstaly při chuti i pro druhou pětačtyřicetiminutovku. V 54. minutě zahrával přímý kop opět Kochlöfl a šťastný střelec utkání Křiváček tečoval míč do těla protihráče, od kterého míč putoval za Nárovcova záda popáté. Netoličtí obecně nezvládali hostující standardní situace hlídat, z další padl šestý gól hostujícího celku. Nevosad poslal míč na Novotného a ten v trochu krkolomné pozici v pádu upravil už na 1:6. Gólovou tečku obstaral Záveský, který využil chyby v rozehrávce netolických obránců, zmocnil se pomalé přihrávky a běžel sám na brankáře. Míč ještě zasekl, čímž se zbavil dobíhajícího stopera, a pak už jen nazdar – 1:7!

 

Byli jste na zápase, neby jste byli přímými účastníky na hřišti? Ohodnoťte jeho úroveň nebo oznámkujte výkon rozhodčího a jednotlivých hráčů! Stačí se jednoduše registrovat na fotbalunas.cz!

 



Ohlasy k zápasu


1. FC Netolice
Jiří Nárovec (trenér Netolic): "Zápas jsme absolutně nezvládli. Nemanice bez střely na bránu vedly ve druhé minutě 2:0. Po tomto hrůzostrašném začátku jsme dokázali vyrovnat hru a z penalty snížit, ale to bylo z naší strany bohužel vše. Do poločasu jsme dostali další dva góly a de facto bylo po zápase. Nemanice vyhrály naprosto zaslouženě. Víc starostí než tato prohra mi proto dělá naše marodka. V pátek si na tréninku naštípl palec Řehoř, v průběhu zápasu musel pro zranění lýtka střídat dorostenec Andres, a nejvážnější zranění má David Reindl. Ten si před koncem poločasu natrhl stehenní sval, takže s ním minimálně do konce sezony nemůžeme počítat. Teď jen doufám, že v průběhu týdne nepřijde žádná další „jobovka“ a v sobotu pojedeme do Plané alespoň v jedenácti lidech."

SK Nemanice
Petr Böhm (hráč): "Nástup se nám povedl extrémně, nad očekávání. Netolice nebyly až tak špatný soupeř, jak by mohl výsledek napovídat, na jaře neměly špatnou bilanci, ale tentokrát jim to nesedlo. Čekali jsme těžší zápas, Netolice měly být zatím nejtěžším soupeřem. Taková prohra je pro ně možná krutá, ale myslím, že pro nás je výhra naprosto zasloužená. Pochvalu si zaslouží celý tým."



Místo: Netolice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ALBERT Karel - HLADÍK Pavel, TRNĚNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.