0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na branku se v Sedleci čekalo marně


Branky


0

Černá vybojovala v Sedleci hodně cenný bod, hosty v zápase výrazným způsobem podržel brankář Bublík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koza mohl hostům zařídit bleskové vedení

První jarní utkání nebylo ze strany Sedleckých úplně špatné, ale střelci jakoby ještě trpěli zimním spánkem. Hosté z Černé v Pošumaví vstoupili do hry aktivně a měli obrovskou šanci hned v 1. minutě, ale brankář Hanzal proti samostatnému úniku Martina Kozy skvěle zasáhnul. Pak se Černá zatáhla a takřka do konce zápasu se spíše bránila, Sedlec se také dostal k jedné velké příležitosti, ale pak už boj ukončil poločasový hvizd.

Černá bojovala a vybojovala bod

Sedlec měl ve druhé půli spoustu standardních situací, které ale k ničemu nevedly. Kapitán Pavlíček měl dvě obrovské šance, kdy postupoval na gólmana Bublíka takřka sám, ale jeho pokusy skončily vždy těsně mimo. A když chvíli před koncem nedokázal přehodit polovyběhnutého brankáře Bublíka ani nejlepší sedlecký střelec Kučera, body se nakonec dělily. Černá se fotbalovějšímu Sedleci vyrovnala díky nasazení a bojovnosti. Vyzdvihnout je třeba práci obou obran, pod větším náporem byla sice ta hostující, ale skvěle si vedla i sedlecká defenzivní čtyřka, která zahrála v novém složení velmi spolehlivě a poprvé v sezoně z toho bylo čisté konto. Na Sedlec teď čekají dva souboje s tabulkově nejlepšími celky, to bude skutečný test! Černá v příštím kole vyzve v zajímavém souboji Kamenný Újezd.



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník): "Utkání pro nás dopadlo smolně. Hosté měli velkou šanci v 1. minutě, nedali a od té doby jsme hráli po celý zápas prim. Ale co nám to bylo platné, když jsme zahazovali i ty největší šance a samostatné úniky, nic nebylo ani z mnoha standardek. Hostující brankář vše vychytal, nebo ho zastoupil některý z kolegů v obraně. Je to škoda, ale náš výkon nebyl špatný, prostě tomu jen chyběl gól. Dobře si sedla naše nově sestavená obrana, která poprvé v sezoně udržela nulu."

TJ Černá v Pošumaví
Milan Frnka (trenér): "První poločas byl spíše bojovný, mírně navrch měli domácí, každý tým měl po jedné velké šanci, branka ale nepadla. Ve druhém poločase měl Sedlec větší držení míče, ale bojovností jsme se mu vyrovnali a nakonec uhráli cenný bod, s kterým jsem já osobně spokojen, protože ze Sedlece se jen tak body nevozí. Chválím celý tým za bojovnost, nerad bych tentokrát vypichoval konkrétního jedince."



Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - M. Chromý [-] , J. Koch [-] , M. Bláha [-] , M. Pešek [-] (83. V. Kozel [-] ) - J. Zíka [-] , J. Pavlíček [-] , K. Pekař [-] , J. Špán [-] - T. Kučera [-] , J. Staněk [-] -

TJ Černá v Pošumaví
J. Bublík [-] - J. Šlak [-] (46. L. Brůha [-] ) , J. Černý [-] , M. Schober [-] , L. Koza [-] , T. Kordík [-] , M. Frnka [-] - P. Pavlis [-] , M. Koza [-] (46. K. Zeman [-] ) , M. Sivák [-] - M. Koza [-]

ŽK: 38. M. Chromý - 43. M. Frnka , 51. J. Bublík , 83. M. Koza .
Hráči zápasu: M. Pešek - J. Bublík .
Místo: Sedlec. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hladík Pavel - PEKÁREK Ondřej, CIBRANSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.