1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Netolice přemohly tabulkového souseda a míří vzhůru


Branky


0

Kamenný Újezd dokázal odpovědět jen na první gól hostujícího celku, Netolice tak urvaly těsnou, ale cennou výhru. Kameňák musí začít bodovat, Zliv se zase o jeden bod z předposlední pozice přiblížila...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kamenný Újezd se rozjížděl pomalu, pak zaslouženě srovnal

Na úvod jara šlo pro oba týmy o hodně důležitý souboj, který mohl napovědět o tom, který z týmů bude mít na jaře klidnější sny. A začátek střetnutí rozhodně více vyšel Netolicím, za které v základu nastoupila čerstvá posila, David Reindl. V domácí sestavě pak nechyběl navrátilec z hostování Prokop. Kamenný Újezd ale jako kdyby ještě zůstal v zimním spánku a hosté toho využili k úvodní brance. Pěkná kombinace skončila u Petra Beneše a ten zakončil přesně – 0:1, Dudák byl v bráně bez šance. A nemuselo zůstat jen u toho, Netoličtí měli i další dvě dobré příležitosti. Kameňák se probral po půlhodině hry a domácí dokázali srovnat krok po standardní situaci, když míč dostal do sítě za záda Nárovce Chromý. Poločas tak skončil remízovým výsledkem 1:1.

Vlášek rozhodl

Druhý poločas ale patřil povětšinou aktivitě Netolic. Na vyloženě gólové příležitosti bylo utkání skoupé, rozhodující slovo si tak vzal v 68. minutě hostující Vlášek. Kamenný Újezd už na vyrovnání nedosáhl, i když šanci k tomu měl. Trenér Vaník, který převzal tým v zimní pauze, tak s týmem napoprvé neuspěl, příští kolo čeká na jeho celek další těžké a důležité utkání na hřišti v Černé. Netolice doma vyzvou Vyšší Brod, střetnou se tedy dva celky, které jaro začaly povedeným výkonem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Vaník (trenér): "Netolice začaly lépe a než jsme se rozkoukali, tak jsme prohrávali 0:1. Pak jsme se zvedli a náš výkon se zlepšil a vyrovnali jsme po standardce. Po prvním poločase to tak byla řekl bych zasloužená remíza. Ve druhé půli převzali postupem času iniciativu Netoličtí a podařilo se jim zkušeňákem Vláškem dát gól, ten když se dostane do šance, tak jí dokáže kdykoliv proměnit. My už jsme se bohužel alespoň na vyrovnání nezmohli. Šancí k vidění oboustranně moc nebylo, Netolice proměnily dvě ze čtyř, my jen jednu. V týmu jsem neviděl nikoho, kdo by vyčníval nad ostatními."

1. FC Netolice
Jiří Nárovec (trenér): "Zápas jsme začali aktivně, v 15. minutě jsme se ujali vedení po velmi dobře sehrané kombinační akci, a následně neproměnili dvě další dobré příležitosti. Po půlhodině ale naše aktivita polevila a domácí toho dokázali využít k vyrovnání. Druhý poločas už jsme byli lepším týmem, i když z několika další šancí jsme dokázali využít pouze jedinou, která nakonec rozhodla o našem, myslím, zaslouženém vítězství. Za výkon v tomto zápase bych rád vyzdvihl především Petra Beneše, pochvalu za velmi dobrý výkon si také určitě zaslouží Honza Lukáš."



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - M. Beneš [-] , M. Sládek [-] , P. Petkov [-] (74. O. Samek [-] ) , D. Průdek [-] - T. Chromý [-] , O. Bělohlav [-] , J. Stegbauer [-] , D. Frnka [-] (23. J. Píšek [-] ) - V. Kotalík [-] (53. M. Svobodný [-] ) , A. Prokop [-] -

1. FC Netolice
T. Nárovec [-] - J. Lukáš [-] , J. Pivoňka [-] , M. Řehoř [-] (6. P. Reindl [-] ) , J. Urban [-] (74. F. Rokůsek [-] ) - P. Beneš [-] , S. Šulc [-] , M. Pešek [-] , V. Vlášek [-] , M. Baloušek [-] - D. Reindl [-] (86. M. Rybáček [-] ) -

ŽK: 59. D. Průdek , 80. M. Beneš , 85. O. Bělohlav - 35. J. Pivoňka .
Místo: K. Újezd. Počet diváků: 120. Rozhodčí: KREJNÍK Petr - LEIŠ Filip, STACH Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.