4:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Ve 35. minutě bylo po zápase...


Branky


0

Domácí byli v zakončení nesmírně efektivní, takže zatímco Frymburk hrozil, Planá dávala v prvním poločase jeden gól za druhým. Druhá pětačtyřicetiminutovka už se pomalu ani nemusela hrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vypracovali náskok

Hosté se museli v záase obejít bez distancovaného Mertla, ale chyběl třeba i brankář Vítek. A možná právě nerozchytanost Čábely se projevila už ve 3. minutě, kdy Řehoř po rozehraném rohu centroval do vápna a míč skončil až v síti - 1:0. Plánská obrana ale v první půli zdaleka nepřipomínala neprůchodnou cestu, spíše naopak... Jenomže Frymburští toho využít nedokázali. V 5. minutě Rillich v úniku hledal u druhé tyče Matúše, tomu scházel k lehké brance jediný krok. Následoval Micákův přímý kop, který byl tečován, ale Nováček i s porcí štěstí dokázal míč před brankovou čárou pokrýt. A tak udeřilo na druhé straně. J. Pintér vyslal nákop na Balogha, ten přesprintoval obránce a všiml si vybíhajícího Čábely, kterého dokázal přehodit - 2:0. Pak přišla další příležitost hostů, Čertík těsně před vápnem zastavil za žlutou kartu Rillicha, ale Matúš mířil z přímého kopu vysoko nad. 21. minuta a 3:0 - Planá byla v zakončení nemilosrdná. Turek předal míč Baloghovi, jeho ránu vyrazil Čábela před sebe, kde už byl důrazný Petscher. Stejný hráč mohl po centru zvýšit na čtyřbrankový náskok jen o minutu později, ale hlavou těsně minul. Frymburk třetí gól přece jen položil a přestal být nebezpečný. A do poločasu přišel ještě jeden domácí gólový okamžik. Balogh rozběhl svým pasem Petschera, který, byť nastoupil přes zranění, ukázal svou rychlost a únik zakončil šajtlí nechytatelně - 4:0. Po brance musel střídat, ale jako útočník měl rozhodně splněno...

Nováček nulu udržel

Hosté mohli Planou v úvodu druhé půle překvapit brzkým gólem, jenomže se ukázal rozdíl mezi domácími a hostujícími střelci - Rillich běžel sám na brankáře, měl čas na přesné zakončení, ale mířil jen vedle tyče. Rillich neuspěl ani v 54. minutě, to zas po brejku mířil do boční sítě. Druhá půle moc fotbalové krásy a zajímavých okamžiků nepobrala. Tečovaná střela Jana Pintéra skončila v 70. minutě vedle levé tyče Čábelovy branky. Čestný úspěch hostů nezaznamenal v 89. minutě ani Janáček, který stačil před Nováčkem míč dloubnout jen mimo branku, následně brankáře domácích vystrašil střelou Rillich, ale Nováček na poslední chvíli vystihl dráhu nečitelné rány a uhájil tak čisté konto. Frymburk tak mohl litovat, že si i přes sympatický výkon a opticky vyrovnanou hru nakonec odvezl nemilosrdnou porážku, ale zatímco on své šance nevyužil, Plánští zrovna v zakončení měli svůj den... Planá tak na čtvrtý pokus svého soupeře v I.B porazila a zlomila frymburské prokletí.



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Jan Pintér (SK Planá): Byl to dobrý zápas. Na co jsme v první půli sáhli, to nám tam spadlo. Chtěl bych poděkovat všem našim fanouškům a kamarádům, kteří nás celý podzim podporovali, i když jsme se snažili, tak na Nemanice to prostě nestačí. Máme super kolektiv a hlavně skvělé lidi, kteří se kolem fotbalu motají a to je základ! Chtěl bych všem poděkovat za super podzim.

FC Šumava Frymburk
Vlastimil Mertl (trenér Frymburku): "Prohru jsme si zasloužili, protože jsme dělali hrubé chyby v obraně a domácí je trestali jednu za druhou. Nehráli jsme až tak špatně a hra byla vyrovnaná, ale kdo dává góly, vyhrává. My jsme nějaké šance měli, ale ty jsme neproměnili. Je dobře, že je podzim za námi, a že si od fotbalu trochu odpočineme. Hlavně potřebujeme, aby se nám klíčoví hráči dali zdravotně dohromady, protože někteří hrají s velkým sebezapřením a je to na nich i vidět. "



Sestavy


SK Planá
J. Nováček [-] - M. Turek [-] , R. Kubíček [-] , T. Pintér [-] , D. Kneys [-] - J. Pintér [-] , F. Čertík [-] (85. P. Vobořil [-] ) , T. Řehoř [-] , Z. Lexa [-] (68. M. Beran [-] ) - L. Balogh [-] (74. T. Plojhar [-] ) , P. Petscher [-] (44. J. Zedek [-] )

FC Šumava Frymburk
V. Čábela [-] - M. Janáček [-] , J. Grohman [-] , D. Račák [-] , K. Malák [-] - J. Ribár [-] , J. Micák [-] , M. Neumann [-] (64. M. Jodl [-] ) , E. Koršala [-] - J. Rillich [-] , L. Matúš [-] (79. V. Tomka [-] )

ŽK: 15. F. Čertík , 74. M. Beran - 67. J. Grohman , 74. K. Malák .
Hráči zápasu: J. Nováček , L. Balogh , J. Pintér .
Místo: Planá. Rozhodčí: Pípal Pavel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.