2:1
(1:0)
67. D. Král
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevsko zvládlo domácí zápas s Chýnovem


Branky


43. J. Šimák , 50. J. Pinc - 67. D. Král
0

V minulém kole si Milevsko na svém hřišti s chutí zastřílelo, když zatížilo gólový účet svého soupeře sedmi brankami. Tentokrát opět na domácí půdě přivítalo Chýnov. Žádné gólové hody se nekonaly, ale domácí opět slavili tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól v závěru...

Milevsko si v minulém kole proti Větrovům, které okupují spodní příčky tabulky stejně jako Chýnov, opravdu s chutí zastřílelo, tentokrát to ale už tak zcela jednoznačné utkání nebylo. Na první branku zápasu čekali diváci dlouho, ale nakonec se přeci jen dočkali. V průběhu první pětačtyřicetiminutovky se ani jednomu z týmů nedařilo zužitkovat své útočné snahy ve vedoucí gól. Zlom nastal až v samotném závěru první půle, kdy se dokázali prosadit domácí, které poslal ve 43. minutě do vedení střelec Šimák. Hostům z Chýnova už na vyrovnání moc času nezbývalo, díky čemuž se do šaten o poločasové přestávce odcházelo za stavu 1:0 pro domácí.

Hosté stihli pouze snížit...

Hosté se nejspíše ze závěrečných minut prvního poločasu příliš nepoučili a hned v úvodu toho druhého museli lovit míč ze své sítě znovu. V 50. minutě překonal hostujícího brankáře Průšu milevský Pinc a poslal tak svůj tým do dvoubrankového trháku, 2:0 pro domácí. V 67. minutě přispěchali Chýnovští se snížením na 2:1, o které se zasloužil Král a vykřesal tak pro své spoluhráče naději na nějaký ten bodový zisk. K tomu však stále hostům scházelo vstřelit minimálně jednu branku, což se jim však ve zbývajících minutách zápasu již nepodařilo. Ani domácí už si své vítězství dalším gólem nepojistili a těsné jednobrankové vedení udrželi až do závěrečného hvizdu hlavního arbitra zápasu, po němž mohli slavit další tříbodový zisk.



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko B
M. Horek [-] - P. Komárek [-] , J. Málek [-] , V. Mácha [-] , M. Zítek [-] - M. Masopust [-] , J. Pinc [-] , M. Skalický [-] (63. L. Tvrzský [-] ) , J. Csanda [-] (73. D. Smrčina [-] ) - J. Šimák [-] (85. P. Koutník [-] ) , D. Januš [-]

FC Chýnov
J. Průša [-] - J. Doubrava [-] , J. Petrů [-] (86. R. Basík [-] ) , L. Havlík [-] (58. D. Král [-] ) , J. Hruška [-] , D. Štiller [-] , R. Kučera [-] , T. Kučera [-] (60. D. Havlík [-] ) , M. Sedlatý [-] (61. Š. Doucha [-] ) , J. Basík [-] , V. Hruška [-]

ŽK: 66. J. Málek - 70. J. Hruška , 75. R. Kučera .
Hráči zápasu: J. Pinc , J. Šimák .
Místo: Milevsko. Počet diváků: 22. Rozhodčí: Tauber Lukáš - KŘÍŽ Karel, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.