0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:30

20.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Žirovnici bijí na poplach, Slavoj prohrál počtvrté v řadě


Branky


0

Na čarodějnice se šlo v Žirovnici na fotbal. Tamní celek přivítal v duelu dvou na jaře nevýrazných týmů Sapeli Polná. Hosté poprvé bodovali až v minulém kole, když porazili vážného aspiranta na sestup, brodskou juniorku. Dnes Sapeli čekal další ohrožený tým. Domácí Žirovnice dokázala v jarní fázi uspět jen s Moravskými Budějovicemi a její situace začíná být, pokud připustíme, že i třetí od konce sestoupí, vážná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství postrádalo vzrušení

V první půli se hrál málo produktivní a pohledný fotbal, ani jeden ze soupeřů si nevypracoval vážnější příležitost. Domácí dokazovali, že jarní formou zrovna neoplývají. Hostům pak chyběla řada hráčů, hlavně v ofenzivní části. Nejvíce asi nejlepší střelec soutěže Jakub Szabó. Tyto absence byly na hřišti znát, diváci si na své nepřišli. Na šance a rozuzlení celého zápasu si museli počkat u přestávkového piva až do druhé části. 

Fišer přišel, uviděl žlutou a pak zápas rozhodl

V druhé půli se již bylo na co dívat a nebezpečnější byli hostující Sapeláci . Ti si také na rozdíl od svého soupeře dokázali vytvořit tři velké šance. První možností byla podařená střela J. Vacka, kterou gólman domácích M. Dvořák stihl vyrazit na břevno. Druhou příležitost neproměnil M. Antoš, a tak se čekalo na rozhodnutí, které přišlo v 81. minutě. Akci dvou švagrů rozehrál mladší z nich J. Vacek, skvělou uličkou našel Patrika Fišera, který mířil přesně - 0:1. Hosté pak obětavým výkonem svého soupeře do vážnější situace nepustili a odvezli si tři potřebné body.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice
Leoš Mitas, trenér Žirovnice: První půle nebyla od nás špatná. Byli jsme více na míči a snažili se tvořit hru. Bohužel jsme si po celý nepřipravili vyloženou brankovou příležitost a bez toho se zápas nedá vyhrát. Soupeř byl po změně stran lepší. Dvě šance jsme ještě přežili, ale nakonec po rychlém brejku jsme přece jen inkasovali a byla z toho další prohra..

TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, manažer Sapeli Polná: Z důvodu zranění, či pracovního zaneprázdnění týmu chyběli Mára Zamazal, Pavel Matějíček, Luboš Rychtecký, Alda Kovář, Kuba Szabó a Pavel Krpálek. Na hřiště museli nedoléčení Petr Koubek, Petr Takács a Patrik Fišer. Z tohoto výčtu nám bylo jasné, že uspějeme jedině za předpokladu poctivého přístupu a obětavého výkonu celého mužstva. To se nám podařilo naplnit, pochvalu zaslouží celý tým. Zápas rozhodl specialista na Žirovnici - Patrik Fišer tu rozhodl i minulý duel :)



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
M. Dvořák [-] - M. Pokorný [-] , M. Secký [-] , J. Vodáček [-] (78. T. Hřebecký [-] ) , J. Svoboda [-] (74. D. Rozporka [-] ) , P. Houška [-] , V. Hadrava [-] (56. V. Staněk [-] ) , M. Kubík [-] , F. Vilímek [-] , T. Houška [-] , T. Knotek [-]

TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - P. Takács [-] , F. Dvořáček [-] , J. Lokvenc [-] , P. Barák [-] (90. R. Černý [-] ) , M. Antoš [-] (71. P. Fišer [-] ) , J. Vacek [-] , M. Brnický [-] , T. Reiterman [-] , P. Tržil [-] , M. Špendlíček [-]

ŽK: 37. T. Knotek , 49. J. Vodáček - 25. P. Takács , 75. P. Fišer , 78. M. Brnický .
Hráči zápasu: T. Reiterman , P. Koubek .
Místo: Žirovnice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Stehlík Michal - STRAKA Karel, HOLUB Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.