Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

15.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí obralo o body lídra z Krásna


0

Asi největší šlágr jedenáctého kola přišel na program až v neděli na hřišti Královského Poříčí. Domácí Baník totiž přivítal lídra soutěže, což slibovalo velmi atraktivní a kvalitní podívanou. A to se potvrdilo, mimo kvalitního utkání dvou skvělých týmů a souboje dvou nejlepších střelců soutěže, viděli diváci devět gólů a pořádnou divokou přestřelku. O všem se ale rozhodovalo už v první půli. Krásno sice brzy vedlo, ale ve zbytku poločasu selhalo a po první půli prohrávalo 1:4. Ač byl výsledek zdánlivě už jasný, tak diváci ale přesto ještě viděli drama, protože se Krásno na Poříčí rychle dotáhlo, ale domácím se poté podařilo znovu odskočit a to bylo velmi důležité a rozhodující. Krásno ale přesto znovu snížilo a až do konce utkání diváci sledovali pořádné drama. Více už toho ale nezmohlo. A jak se vypořádali s vzájemným soubojem oba nejlepší střelci tentokrát? Lukáš Šereda bez branky opět nezůstal, ale jeho největší rival, Tomáš Reitmeier se v utkání trefil čtyřikrát a tentokrát vyhrál na plné čáře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Reitmeierův hattrick v první půli rozhodl

Krásno naskočilo do utkání opravdu zlehka a hned dalo jasně nejevo, kdo je na hřišti favoritem, a kdo by měl určovat tempo a obraz hry. Už ve čtvrté minutě si vypracoval dobrou šanci Wolfgang Lorenz, který přesně zamířil a dostal svůj tým rychle do vedení. Jenomže poté se Krásnu přestalo v koncovce dařit. Královské Poříčí také potvrdilo své kvality a začalo se také dostávat do hry, i když šance mělo spíše zřídka. Krásno ale několik šancí spálilo a to byla velká chyba. Poté totiž přišlo na řadu Poříčí a tomu se v utkání dařilo střelecky skvěle, a když už nějakou šanci mělo, tak ji také rychle využilo. Poprvé to ukázal už v desáté minutě Tomáš Reitmeier, který vyrovnáním ukázal, že to hostující Baník dnes snadné mít nebude. A v jedenadvacáté minutě se Tomáši Reitmeierovi podařilo skórovat znovu a výhoda byla na straně Královského Poříčí. Krásnu se i nadále v koncovce nedařilo, což opět nabídlo šanci Královskému Poříčí, jemuž vtiskl do rukou ještě větší naději ve třicáté minutě už třetím zásahem Tomáš Reitmeier, který dnes pálil, jako chladnokrevný zabiják. Ještě před přestávkou dokonal katastrofický poločas pro Krásno zásahem také Michal Kočí a bylo téměř rozhodnuto. Poříčí dalo Krásnu doslova lekci v produktivitě a po první půli tak vedlo nečekaně 4:1.

Krásno ještě zabralo, ale bylo už pozdě

Krásno ve druhé polovině zabralo. rálo trochu zodpovědněji směrem dozadu a Poříčí více přehrávalo. Tentokrát už si ale dalo při zakončení větší pozor. Trefit se však dokázalo poprvé až v šedesáté minutě, když se podařilo další individuální akci zakončit úspěšně Wolfgangu Lorenzi. Ještě behem následující minuty ale Wolfgang Lorenz zkompletoval hattrick a Krásno bylo zase ve hře. Poříčí si pak své vedení chvíli drželo, ale nakoenc se mu podařilo udělat jeden velmi důežitý krok, který nejspíš rozhodl. Tomáš Reitmeier přidal totiž další trefu a opět dostal svůj tým do dvoubrankového vedení. Krásno se ale poté stále nevzdávalo a nakoenc se mu podařilo už o chvíli déle dotáhnout se na soupeře další kontaktní brankou. Opět se potvrdilo, že Krásno má v týmu velké individuality, kteří to umí vzít vepředu na sebe a prosadit si i individuální akcí, tentokrát to potvrdil Lukáš Šereda, který tak sice dnes opět bez branky nezůstal, ale v utkání ho zastínil nejen největší rival Reitmeier, ale nezvykle také spoluhráč Lorenz. Teď ale zpět k utkání, Krásno už se na více nezmohlo a Poříčí už tak svou výhru udrželo. Pro lídra je to už druhé klopýtnutí během druhého víkndu v řadě a daleko od ztráty bodů neměl ani v Jindřichovicích, zdá se, že má před koncem podzimu velké problémy.



Ohlasy k zápasu


Baník Královské Poříčí B
Baník Královské Poříčí: Královské Poříčí se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Baník Krásno
Miloslav Homolka (Baník Krásno): V první půli nás Poříčí vyškolilo v produktivitě, do čeho kopli, to jim tam spadlo. Ve druhé půli už to bylo lepší a my jsme stahovali, ale už bylo pozdě a nedotáhli jsme to.



Sestavy


Baník Královské Poříčí B
J. Reissmüller [-] - R. Boček [-] (88. J. Malášek [-] ) , T. Reitmeier [-] , M. Kočí [-] (73. S. Benešovský [-] ) , J. Rajchrt [-] , T. Tesař [-] , L. Vévoda [-] (86. J. Graňák [-] ) , V. Wagner [-] , V. Friml [-] , Š. Dubaj [-] , R. Zinner [-]

TJ Baník Krásno
M. Homolka [-] - O. Pikal [-] , K. Šereda [-] , V. Kvapil [-] , R. Schlossbauer ml. [-] - W. Lorenz [-] , L. Šereda [-] , M. Kvapil [-] , P. Poplštejn [-] - K. Václavík [-] (80. J. Drška [-] ) , L. Ruppert [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Štěřík Filip - TUSCHINOVSCHI Marek (N), SCHLOSSBAUER Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.