2:1
(1:1)
32. M. Krejčí (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatenice hostili Boříkovice a šlo o hodně.


Branky


24. D. Tareš , 46. R. Soukop - 32. M. Krejčí (p.)
0

Souboj dvou týmů ze samého chvostu tabulky byl vyrovnaný a rozhodli malé chyby, kdo jich udělal víc?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas vítěze nepoznal.

Zápas začíná a důležitost si každý uvědomuje. Tatenice začali aktivněji a v 5. minutě trestný kop zakončil Kučera jen nad branku. V 10. minutě se situace opakuje a domácí míří opět nad branku. Hosté se v úvodu nemohli dostat do tempa. Domácí René Werner v 18. minutě zkusil štěstí z dobrých třiceti metrů a chyběl kousek.

Tatenice se dočkali ve 24. minutě, kdy domácí snajpr David Tareš trefuje z velkého vápna přesně a dostává svůj tým do vedení 1:0. Boříkovice se dostávají do dobré šance v 26. minutě, ale těsně míjí pravou tyč. Pochvíli nasledují dvě opakované střely domácího Prokopa, ale bez góloveho zakončení. Přichází minuta 32 a domácí obránce si pomáhá nedovoleným zákrokem a rozhodčí nekompromisně píská pokutový kop. Ten s přehledem proměňuje hostující Miloslav Krejčí 1:1. Domácím se po inkasované brance přestalo dařit a poločas se dohrával většinou ve středu pole. Rozhodčí rozdal v první půli tři žluté karty, a tak se jde za remízového stavu do kabin.

Rychlý úder Tatenic rozhodl.

Tatenice měli raketový vstup do druhého pločasu. Běží první minuta druhé půle a centr z pravé strany nachází ve vápně nohu domácího Romana Soukopa a ten zakončuje k potěše domácích fans přesně 2:1. Domácím branka pomohla a ve 48. minutě to mohlo být už o dvě branky, ale Kučera netrefuje branku. Boříkovice byli po rychlé brance znovu dole a chvili jim trvalo než začali domácí zlobit.

V 60. minutě domácí opět netrefují v šanci přesně a hlavička míří nad. O tři minuty později se po rychlé kombinaci řítí sám David Tareš na brankáře hostí Jana Saňáka, ale ten jeho pokus kryje. Boříkovice v tuhle chvili podržel brankář a pořád měli šanci s utkáním něco udělat. Ale všechny snahy dnes byli marné a vyšli vniveč a tak důležité tři body zůstávají doma. Tatenice po tomto kole opouští poslední místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


Tatenice
Tomáš Jelínek-trenér: Důležité utkání jsme zvládli a jsem moc rád za tři body. Kluci makali a za to jim patří dík.




Sestavy


Tatenice
S. Strnad [-] - D. Tareš [-] (90. J. Kotouček [-] ) , P. Prokop [-] , M. Polička [-] (76. D. Květenský [-] ) , P. Knápek [-] , F. Soukop [-] (67. V. Finger [-] ) , M. Hradil [-] , J. Karel [-] , R. Werner [-] , R. Soukop [-] , J. Kučera [-]

Boříkovice
J. Saňák [-] - J. Saňák [-] , J. Lučan [-] , J. Dušek [-] (87. P. Chaloupecký [-] ) , M. Chládek [-] - R. Štencl [-] , M. Krejčí [-] , D. Skoták [-] , D. Chaloupecký [-] - R. Pražák [-] - P. Václavek [-] (66. M. Konopka [-] )

ŽK: 22. J. Kučera , 56. M. Hradil - 4. M. Chládek , 31. J. Saňák , 63. J. Lučan , 80. M. Konopka , 83. R. Štencl .
Místo: Tatenice. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Habrda Miroslav - PALÁN Jan, FORMÁNEK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.