3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

14.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dobrouč přivítala Rybník.


Branky


0

Souboj sosedů v tabulce nabídl vyrovnaný zápas, jak tento zápas dopadl se pojďme podívat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrouč první půli zvládla.

Zápas obě mužstva začala svižně a pěkná návštěva viděla v prvních minutách akce na obou stranách. Gólem ovšem neskončili, hosté se v Dobrouči představili jako dobře fungující tým a měli i šance se dostat do vedení,  ale nedokázali je využít. To domácí na tom byli obdobně, kdy samostatné nájezdy neproměnil Švercl a dvakrát Pavel Bárta. Brankář hostí Martin Suk svůj tým držel skvělými zákroky. Hra se přelévala ze strany na stranu a o rušné momenty se starali obě mužstva. Od 25. minuty to byli chvílemi hosté, kteří to zkoušeli ale jejich náznaky šancí končili na pozorné obraně domácích.

Hosté zahrozili povedenou střelou, kterou s velkou námahou vyrazil domácí gólman Skalický Petr. Nakonec se podařilo skórovat domácím, kdy po rohovém kopu se pěkně z voleje trefuje Zdeněk Řehák 1:0. Běží 43. minuta a domácí vedení drží.  Poločas končí za těsného vedení domácích. Šancí bylo vidět dost, ale střelci zatím neměli to štěstí a přesná mířidla.

Domácí měli Zdendu Řeháka.

Druhá půle měla po celou dobu stejný průběh, obě mužstva se snažila hrát ofenzivní fotbal a po většinu zápasu se jim to dařilo. Jen ta produktivita byla špatná. Dnes byl jen jeden muž, který s produktivitou neměl problémy a to byl Zdeněk Řehák, který v 68. minutě unikl všem a s přehledem proměnil 2:0.

To hostům se v koncovce nedařilo dlouho. Své pološance a šance nedokázali proměnit a tak domácí měli s ubíhajícím časem stále realnější nadějim na další tři body z domácího prostředí.

V 75. minutě dává domácím jistotu opět Zdeněk Řehák, který se trefuje potřetí 3:0. Hatrick o to sladší, že znamená tři body a to i s menší komplikací, kdy hosté v 82. minutě sižují nma konečných 3:1. Branku dal Lukáš Hůlka. Dolní Dobrouč byla na podzim doma hodně silná a tak krom zápasu s Brandýsem moc neztráceli. Pozice v tabulce velmi solidní. Podzim ještě nekončí. Sestava podzimu bude na našem webu od 25. 11. Tak můžete hlasovat.



Ohlasy k zápasu


Dolní Dobrouč
Marek Švercl-hráč: Zápas to byl vyrovnaný a rozhodl náš Zdenda Řehák, musím pochválit hostujícího brankáře, který chytal velmi dobře. Tři body jsou doma a vcelku úspěšný podzim dobře zakončen.




Sestavy


Dolní Dobrouč
P. Skalický [-] - Z. Řehák [-] (81. P. Čejka [-] ) , T. Matějíček [-] , J. Ryšavý [-] (57. V. Kubíček [-] ) , P. Bárta [-] , M. Švercl [-] , L. Brabec [-] (77. L. Zastoupil [-] ) , M. Ryšavý [-] , J. Řehák [-] (81. L. Wendl [-] ) , K. Falta [-] (81. P. Čejka [-] ) , V. Chudý [-]

Rybník
M. Suk [-] - M. Vrána [-] , F. Petružalek [-] (46. P. Palík [-] ) , P. Felcman [-] (81. J. Petran [-] ) , R. Beránek [-] - S. Kolář [-] , P. Milkovič [-] , M. Kareš [-] (79. M. Viščák [-] ) , L. Hůlka [-] - L. Klazar [-] , M. Kareš [-] -

ŽK: 36. Z. Řehák - 32. S. Kolář , 47. M. Vrána , 64. L. Klazar .
Místo: Dolní Dobrouč. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Řehák Jaroslav - ROPEK Stanislav, KOLÁŘ Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.