2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třetí minuta nastavení rozhodla o výhře domácího celku.


Branky


0

V nedělním utkání těchto týmů rozhodl domácí tým o své výhře až v třetí minutě nastavení. Vítězný gól vstřelil Valenta Tomáš, který se stal hráčem zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první polovina přinesla dva góly.

První polovina zápasu byla z obou stran vyrovnaná, a také od obou celků nepřesná. I přes vyrovnanou a nepřesnou první polovinu se diváci dočkali dvou gólů. Do vedení šli nejprve hosté, a to hned v 6. minutě, kdy se k balónu dostal Vach Luděk, který vstřelil první gól zápasu. Po tomto gólu byli hosté lepším týmem, ale domácí brzo srovnali hru a dočkali se vyrovnávací branky ve 20. minutě po gólu, který vstřelil Balog Josef po krásné přihrávce. Do první půle se už nic závažného nestalo, a tak oba celky šly do šaten za nerozhodného stavu.

Rozhodující gól padl v nastaveném čase.

Ve druhé polovině zápasu patřila patrná převaha domácímu celku, který si vytvořil 5 šancí, ale ani jednu nedokázal proměnit. Vítězný gól přišel až ve třetí minutě nastavení, kde hostující celek podcenil nakopávaný balón do vápna, na který hostující brankář nedosáhl, a tak bylo snadné pro domácího hráče vystřelit gól.



Ohlasy k zápasu


AFK Opatovice n. L.
Voundrouš František: Chtěli jsme dneska vyhrát, protože další dvě kola budeme hrát na hřišti soupeře a jelikož bude tento ročník vyrovnaný, tak jsme za tyto první body velmi rádi.

TJ Sokol Roveň
Milan Cimfl: Byl to vyrovnaný zápas, který by si zasloužil remízu, ale po naší chybě v nastavení se stal tým Opatovic šťastnějším týmem.



Sestavy


AFK Opatovice n. L.
P. Hampl [-] - J. Kovařík [-] , M. Jozíf [-] , L. Baloun [-] , V. Jičínský [-] - J. Hladík [-] , P. Bartoníček [-] , F. Hanovec [-] , T. Valenta [-] - J. Richter [-] , J. Balog [-]

TJ Sokol Roveň
J. Baláš [-] - D. Král [-] , L. Vach [-] , M. Šándor [-] , A. Kašpar [-] - M. Absolon [-] , T. Madák [-] , O. Mikuláš [-] - J. Dušek [-] , L. Kaplan [-] , M. Pekárek [-]

ŽK: 51. J. Balog , 65. V. Jičínský - 27. M. Pekárek , 69. D. Král , 80. L. Vach .
Hráči zápasu: J. Hladík - T. Madák .
Místo: tráva. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.