0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křičen se stále trápí. Na domácím hřišti podlehla Srchu.


Branky


0

V nedělním zápase se utkala domácí Křičeň se Srchem, který byl favoritem tohoto zápasu. Křičeň před tímto utkáním byla na 13. místě s jedním bodem a doufala že se jí dnes povede získat další cenné body. Jak tento zápas probíhal se dozvíte v následujícím reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil Hostům.

Začátek zápasu byl velmi aktivní z obou stran a oba celky si tvořili gólové šance. V první půli měla domácí Křičeň více šancí než soupeř, ale ani jedna neskončila gólem. První velkou šanci za domácí měl Daniel Biath, kterého parádně vychytal hostující brankář Mičjan Vlastimil. Další gólovou šanci měl Pilc Marek, který svůj samostatný únik zakončil těsně vedle branky hostujícího celku a třetí smolař domácího celku byl Koki Bohuslav, který svojí střelu posadil pouze na břevno. Po těchto neúspěšných akcích udeřil soupeř a to ve 44. minutě se dostal k balónu Maivald Jakub a Srch vedl 1:0.

Domácí Křičeň se nezmohla na obrat zápasu.

Druhý poločas začal lépe hostující celek. Byl aktivnější a vytvářel si více šancí než domácí Křičeň. Další branku hostů přidal již zmiňovaný Maivald Jakub a to v 70. minutě zápasu po chybě domácí obrany se dostal k balónu, a poté se mu podařilo vsítit další branku Srchu. O další tři minuty později se radoval hostující tým z další branky, kterou vstřelil Hurta Michal. Po třetí brance bylo již jasné kdo bude vítězem tohoto zápasu. Do konce zápasu již žádná branka nepadla a tak zápas skončil 3:0 pro hostující Srch.

 

 

 



Ohlasy k zápasu



Titanic Srch
Rostislav Němeček: "První půle byla vyrovnaná, ale podařilo se nám dát gól do šaten, který velmi důležitý. V druhém poločase jsme byli už lepším týmem a podařilo se nám zápas dotáhnout do vítězného konce."



Sestavy


SK Křičeň
R. Pleskot [-] - L. Půlpán [-] , P. Hackenberg [-] , J. Ginter [-] , P. Malý [-] - A. Šprync [-] , M. Urbanec [-] , M. Pilc [-] , A. Kalinin [-] - D. Biath [-] , B. Koki [-]

Titanic Srch
V. Mičjan [-] - M. Šmíd [-] , M. Hurta [-] , J. Žďárský [-] , D. Kala [-] - J. Tměj [-] , M. Práchenský [-] , H. Kopecký [-] , M. Zeman [-] - J. Maivald [-] , T. Vojíř [-]

ŽK: 43. P. Hackenberg - 19. M. Práchenský .
Hráči zápasu: J. Maivald .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pražák Martin - MÁJEK Antonín, HELLINGER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.