Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hra na kočku a myš, tak by se dal pojmenovat zápas Bohdanče s Dašicema.


Branky


0

Favorit potvrdil roli. V sobotním utkání, které sledovalo 150 diváků padlo sedm branek a vždy jen do branky hostů. Rozhodnuto bylo již v prvním poločase, kdy se povedlo domácímu celku vstřelit 5 branek. Jak tento zápas probíhal se dozvíte již v následujícím reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil jasně domácímu celku.

Již od první chvíle bylo jasné komu tento zápas bude patřit. Domácí tým na hosty vlétnul v plné parádě a nasypal jim hned pět branek v prvním poločase. První branku za domácí vstřelil v 10. minutě Flekr Libor. Nástup domácím se opravdu povedl a hosté touto brankou byli zaskočeni. Další branku za domácí přidal v 23. minutě Jarosz Filip. Tento samý hráč se předvedl i v 28. minutě, kdy zvyšoval na 3:0. Domácí se stále tlačili na soupeřovu branku a nepouštěli Dašice nějak do hry. Dašicím se nepodařilo zachytit tempo domácího celku a když nedokázali odpovědět na tyto tři branky, tak přišla další branka Bohdanče. O tu se postaral v 35. minutě Kvapil Sebastián. Neuplynuly ani dvě minuty a domácí se radovali z další branky, kterou vstřelil Rössler Antonín. Po pěti brankách byl zápas zcela rozhodnut a do první půle již další branka nepadla.

Parádní gól Tomáše Virta v 75. minutě uzavřel celkové skóre zápasu.

Druhá chvíle nám přinesla stejný průběh hry. Dašice se až na pár výjimek dostávali na půlku soupeře a domácí celek stále aktivně ohrožoval branku hostů. Podruhé v zápase se trefil v 74. minutě Kvapil Sebastián a zvyšoval tak na 6:0. O minutu později se povedl domácímu hráči výstavní gól, o který se postaral ze střední vzdálenosti Tomáš Virt, který technickou střelou vymetl roh hostující branky. To této parádní střele se zápas odehrál již bez gólu, a tak si Dašice odvážely sedmi brankový příděl.



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bohdaneč
Trenér: "Parádní výkon od celého mužstva, který potvrzuje výsledek zápasu."

Sparta Dašice
Daniel Buchtele: "Hostující tým byl o třídu jinde a zaslouženě vyhrál toto utkání."



Sestavy


SK Lázně Bohdaneč
M. Vlček [-] - T. Karela [-] , O. Škopek [-] , A. Rössler [-] , S. Kvapil [-] - F. Jarosz [-] , L. Flekr [-] , J. Baldrych [-] , Z. Žurek [-] - T. Lánský [-] , J. Zackl [-]

Sparta Dašice
J. Černohubý [-] - L. Vajer [-] , O. Vajer [-] , M. Hora [-] , J. Šafář [-] - J. Vajer [-] , V. Englich [-] , J. Šibal [-] , P. Branke [-] - D. Buchtele [-] , J. Englich [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pavlas Jan - FOJTÍK Martin, SEIBERT Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.