Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokáda díky Zvolánkovi otočila zápas


Branky


0

Lokomotiva Hradec Králové by chtěla bojovat o čelní příčky a tak by doma ztrácet body neměla. V zápase s Kobylicemi se to podařilo a všechny body zůstaly doma. Tímto vítězstvím, Lokáda přeskočila v tabulce svého dnešního soupeře.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil hostům

Domácí vstoupili do zápasu aktivněji, ale dlouho jim to nevydrželo. Hosté byli jistější v držení míče i přihrávkách. Hra se odehrávala spíše mezi vápny, ale domácím se v prvním poločase opravdu nedařilo. Nedokázali podržet míč a ztráceli jednoduché balóny. Hosté vycítili šanci a zvýšili svůj tlak. Zmar domácích vyvrcholil v poslední minutě prvního poločasu. Po autovém vhazování hostů, se k míči dostal Havlíček a dokázal překonat domácího gólmana Beránka. Hosté se dostali do vedení 0:1 a chvilku na to, odpískal sudí konec poločasu. Tato situace se vůbec nelíbila domácímu trenérovi, který spustil v kabině pořádnou bouřku. Protože s takovým výkonem by si domácí body určitě nezasloužili.

Do druhého poločasu nastoupila Lokáda jako vyměněná

Bylo vidět, že "pořádná poločasová domluva" domácím pomohla a najednou to šlo! Hosté se nestačili divit, že se na hřišti najednou ocitnul jiný tým. Domácím začali hrát krajní hráči, kteří rozjížděli nebezpečné útoky, a přesnými centry hrozily hostující obraně. V 54.minutě využil jednoho centru ze strany Marek Zvolánek a přesnou střelou k tyči vyrovnal. Tlak domácích pokračoval a hosté se k žádné kloudné akci nedostali. Takže to byli naopak domácí, kteří dokázali otočit utkání ve svůj prospěch. Čtvrt hodiny před koncem, se dostal k střílenému centru domácí Borovský. Pro Máru Zvolánka již pak nebylo problémem doklepnout do prázdné brány. Lokáda si svou převahu udržela až do konce zápasu a žádné drama ke konci již nepřipustila. Pro domácí Lokomotivu Hradec Králové je to druhé vítězství za sebou a posun v tabulce směrem nahoru. Hosté z Kobylic se museli smířit s druhou porážkou.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Hradec Králové
Lokomotiva HK - trenér Tomáš Chlumecký: V prvním poločase jsme nehráli dobře a lehce jsme přicházeli o balóny. Hosté byli lepším týmem. Po poločasové bouřce v kabině se naše hra v druhém poločase hodně zlepšila. Dokázali jsme dát dva góly a zápas otočit. Vzhledem k druhému poločasu, je naše vítězství zasloužené.




Sestavy


TJ Lokomotiva Hradec Králové
I. Beránek [-] - A. Mašek [-] (66. M. Borovský [-] ) , J. Schejbal [-] (86. J. Pára [-] ) , D. Denk [-] , J. Javůrek [-] , D. Rosulek [-] (77. J. Javůrek [-] ) , P. Bělonohý [-] , L. Svatoň [-] , J. Odehnal [-] , O. Demeter [-] , M. Zvolánek [-]

FC Spartak Kobylice
J. Holý [-] - J. Herzog [-] , D. Nový [-] , T. Havlíček [-] , L. Říha [-] , O. Karabinoš [-] , J. Vávra [-] , J. Pečenka [-] , F. Marek [-] , J. Dařbuján [-] , J. Hejcman [-] (52. L. Tobišek [-] )

ŽK: 62. J. Odehnal , 66. M. Zvolánek , 86. J. Javůrek - 60. L. Tobišek , 82. D. Nový .
Hráči zápasu: J. Odehnal , M. Zvolánek - T. Havlíček .
Místo: LOKO HK. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Junek Matěj - SVOBODA Radek, LIEBISCH Osvald.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.