4:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malšovice i v deseti v pohodě vyhrály


Branky


20. J. Jareš (p.) , 50. T. Valc , 86. M. Luňák , 87. J. Brokeš - 8. L. Svatoň
0

Hosté se ujali vedení, hráli proti desíti, vše naznačovalo, že budou bodovat. Průběh zápasu ukázal, že ne vždy je hra v oslabení nevýhodou. Se svou početní výhodou naložila Lokomotiva Hradec Králové velice špatně a domácí toho využili k zisku všech tří bodů. Malšovice po tomto zápase, vystřídaly Lokádu na druhém místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů, vyrovnání, červená, to byl první poločas

Hradecká Lokomotiva přijela k derby do Malšovic bez čtyř hráčů základní sestavy. V úvodu zápasu to ovšem vůbec nebylo znát a hosté se již v osmé minutě zápasu dostali do vedení hodně kuriózní brankou. Gólman domácích podběhl centrovaný míč, který spadl na stehno hostujícímu stoperovi Svatoňovi, odrazil se od něj a zakulil za brankovou čáru. Lokáda se ujala vedení, ale to bylo skoro vše, co v zápase předvedla. Domácí hráči převzali iniciativu a odměnou jim byl branka ve dvacáté minutě zápasu. Rozhodčí posoudil situaci ve vápně jako penaltovou a dal domácím výhodu pokutového kopu. K míči se postavil domácí Jareš a bezpečně proměnil. Bylo vyrovnáno 1:1 a začalo se nanovo. Domácí tým zabrzdila v rozletu červená karta pro jejich hráče Dušánka, za nesmyslný faul na hostujícího hráče. Do konce poločasu ovšem hosté svou početní výhodu nevyužili a tak se šlo do šaten za stavu 1:1. Spokojenější byli hostující hráči, kteří očekávali, že v druhém poločase zúročí svou početní výhodu.

Domácí o deseti hráčích vstřelily tři góly

Šok pro hosty připravil domácí tým hned v úvodu druhého poločasu. Již po pěti minutách hry skóroval domácí Valc a Malšovice vedly 2:1. Každý by očekával drtivý tlak hostí, ale to se vůbec nestalo. Nikdo nechápal vývoj tohoto utkání. Hosté se utápěli ve vlastních chybách, jejich hra postrádala myšlenku a jejich snaha o nějaké zakončení vycházela úplně naprázdno. Individuální výkony všech hráčů byly k uzoufaní a přísnější měřítko snad snesl pouze Aleš Hůlka, ale ani on nevyvedl hostující tým ze zmaru. Hosté dokonce ani jednou za celý poločas, neohrozili gólmana Špáse v bráně Malšovic. A tak se nedalo čekat nic jiného, než co zákonitě přišlo. Malšovice v závěru utkání přidaly další dva góly a zvítězily výrazným rozdílem 4:1. Toto vítězství domácího týmu je naprosto zasloužené, protože hosté dnes nic fotbalového nepředvedli.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malšovice
Malšovice - trenér Bohumil Krucký: Začátek utkání se nám nepodařil a již v 8. minutě jsme prohrávali 0:1. Ve 20. minutě jsme dokázali vyrovnat z pokutového kopu. Od 33. minuty jsme hráli o desíti, když se nechal zbytečně vyloučit Dušánek. Kdo by čekal hostující smršť, musel být zklamán. Na začátku druhého poločasu jsme se dostali do vedení a paradoxně Lokomotivu do ničeho za celý druhý poločas nepustili a v závěru jsme ji dorazili a vyhráli jednoznačně 4:1. Dnes bychom naplno bodovali snad i v 7 hráčích. Tým zaslouží pochvalu.

TJ Lokomotiva Hradec Králové
Lokomotiva HK - trenér Tomáš Chlumecký: Nastoupili jsme bez čtyř hráčů základní sestavy, ale to vůbec neomlouvá náš výkon. Byl to zápas, ve kterém se nám vůbec nedařilo. I když jsme od 33.minuty hráli proti deseti, tak jsme nic neukázali. Nevypracovali jsme si žádnou gólovku a individuální výkony byly katastrofální. Promítlo se, že hráči netrénují.



Sestavy


TJ Sokol Malšovice
O. Špás [-] - D. Ninger [-] (70. Z. Papík [-] ) , Z. Libřický [-] , T. Franc [-] , M. Luňák [-] - J. Jareš [-] , J. Horký [-] - R. Dušánek [-] - R. Freiberg [-] , T. Valc [-] , J. Brokeš [-] (88. O. Etflaiš [-] )

TJ Lokomotiva Hradec Králové
I. Beránek [-] - M. Borovský [-] (70. L. Frizel [-] ) , M. Tichý [-] (46. J. Javůrek [-] ) , A. Mašek [-] , M. Zvolánek [-] , A. Hůlka [-] , J. Javůrek [-] , L. Svatoň [-] , P. Bělonohý [-] , J. Odehnal [-] , J. Pára [-]

ŽK: 34. J. Brokeš - 53. L. Svatoň , 74. J. Odehnal . ČK: 33. R. Dušánek .
Hráči zápasu: M. Luňák - A. Hůlka .
Místo: Malšovice. Počet diváků: 105. Rozhodčí: Kánská Blažena - SLAVÍČEK Lukáš, LUDVÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.