1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po bezbrankovém zápase porazilo Nové Město Trutnov až po penaltách


Branky


0

V minulém kole se Novému Městu podařilo zaskočit Chlumec a odvézt si z jeho hřiště tři body. Tento víkend čekal novoměstské fotbalisty zápas proti poslednímu Trutnovu. Domácí sice nebyli bez šancí, branku se jim však vstřelit nepodařilo, a o jejich výhře rozhodly až penalty. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový poločas bohatý na šance

Fotbalisté Nového Města vstoupili do zápasu aktivně a už v úvodu se jim podařilo uzamknout svého soupeře na jeho polovině. Po několika centrech se ke střeleckému pokusu rozhodl ve 13. minutě Martin Klikar a jeho obstřel jen těsně míjel pravou spojnici trutnovské branky. V 16. minutě se domácí ubránili rohovému kopu a rychlý brejk rozběhl Dominik Nejman. Nejman poslal míč do vápna svému spoluhráči v útoku, který dokázal dostat míč do sítě. Radost domácích však zastavil zdvižený praporek pomezního. 

Hosté, kteří se spíš bránili, vybojovali ve 20. minutě balon, se kterým se rozběhl Jiří Turner. Obránce Trutnova postupoval po pravé straně hřiště a ve vápně dokázal i zakončit. Jeho střelu do horního rohu branky ale dokázal brankář Václav Krunčík vypíchnout na roh. 

V 26. minutě zahrozil domácí Tomáš Voráček, který ohrožoval branku Trutnova převážně hlavičkami. Ani tentokrát ale jeho pokus hlavou nenašel přesně svůj cíl. S přibývajícím časem a množstvím nevyužitých šancí Nového Města se hra začínala vyrovnávat a k zakončení se dostávali i fotbalisté Trutnova. V 31. minutě se hostům podařilo vytvořit pořádný závar před domácí brankou. Po rohovém kopu pálili Trutnovští do odkryté branky, na poslední chvíli ale dokázal obránce domácích odhlavičkovat míč pryč. Hned vzápětí se Trutnov dostal k další střele, která tentokrát orazítkovala pravou tyč Krunčíkovy branky. 

Ve 42. minutě zaváhal trutnovský obránce Michal Vyhnánek a jeho rozehrávku vystihl Jan Paďour. Domácí útočník postupoval proti brance Trutnova, ještě včas se ale stihl vrátit obránce Vojtěch Kozák, který stačil Paďourovi vypíchnout míč. Ještě před koncem prvního poločasu stihli hosté podruhé nastřelit tyč domácí branky. I přes velké množství šancí branka nepadla, a týmy se tak rozešly do kabin za bezbrankového stavu. 

Trutnov neproměnil pokutový kop

Ani ve druhém poločase se hráčům obou týmů nedařilo v koncovce. V 50. minutě se za trutnovskou obranou ocitli dva hráči domácích. Dříve než ale stačili něco provést, sebral balon brankář Jan Votoček. Ještě v téže minutě vybojoval míč na domácí obraně Ondřej Šulitka, který sice stihl zakončit, brankář Krunčík ale dokázal jeho střelu chytit. 

Rozhodující moment mohl přijít v 64. minutě. Tlak hostů kolem pokutového území Nového Města vyústil faulem domácích. S nařízenou penaltou si ale hosté nedokázali poradit a brankář Krunčík se zaskvěl dobrým zákrokem. 

V závěru zápasu se střelecká produktivita hráčů nezlepšila, a utkání tak skončilo bezbrankovou remízou. 

 

 

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější domácí fotbalisté, kteří po rozstřelové výhře 4:3 slavili druhý bod. 



Ohlasy k zápasu


MFK Nové Město nad Metují
Miloš Killar - trenér mužstva MFK Nové Město nad Metují: Vyrovnané utkání plné šancí na obou stranách pro nás i přes závěrečný tlak neskončilo plným bodovým ziskem, za další dva body jsem však rád. Myslím, že náš dnešní soupeř v KP neřekl poslední slovo, je jen otázkou, až mladí hráči posbírají potřebné zkušenosti.




Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - V. Jelen [-] , L. Kudláček [-] , L. Zákravský [-] - T. Voráček [-] , M. Klikar [-] , D. Nejman [-] , A. Lelek [-] , J. Emlar [-] (60. V. Maur [-] ) , P. Zákravský [-] - J. Paďour [-] (46. A. Valášek [-] )

MFK Trutnov B
J. Votoček [-] - T. Navrátil [-] , J. Turner [-] , O. Hodbod [-] , M. Vyhnánek [-] , V. Kozák [-] - P. Doubic [-] (85. P. Kučera [-] ) , D. Duch [-] (72. D. Rejl [-] ) , J. Švorc [-] (60. P. Ficner [-] ) , T. Groer [-] - O. Šulitka [-]

ŽK: 87. A. Valášek - 29. D. Duch .
Místo: Nové Město, UMT. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Koutník Michal - BAČO Ondřej, VOJTĚCH Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.