1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2024 17:00

3.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prestižní derby bez vítěze


Branky


12

Vždy s napětím očekávané derby mezi rezervou Holic a TJ Sokol Roveň nemělo v nedělním odpoledni vítěze, soupeři se rozešli smírně 1:1. Rozešli se... do svých domovů, tradiční společná pozápasová oslava se tentokrát nekonala. Druhý den se muselo do práce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trenér Nývlt ukázal směr

Derby dvou klubů, ve kterých se hráči velmi dobře navzájem znají, sledovalo v neděli odpoledne 80 diváků. Roveň se na béčko Holic dokáže vždy pozitivně namotivovat a její výkon je minimálně o stupeň lepší než proti jiným soupeřům.

Domácí rezerva zase toužila odčinit krutý nezdar z Chvojence, kde na úvod okresu prohrála 2:5. Vše tedy signalizovalo, že se bude hrát bojovné utkání, kde si soupeři nedají nic zadarmo. A tak se i stalo!

Mírně navrch v prvním poločase měli černobílí, vypracovali si několik slibných příležítostí, ovšem s jejich dokončením měli potíže. Největší šance na změnu skóre přišla v 25.minutě, kdy po faulu na Černého kopal Tomáš Velinský pokutový kop. Brankář Baláš ovšem vystihl směr střely a zvládl ji vytěsnit mimo tři tyče.

Když už se zdálo, že se půjde do kabin za bezgólového stavu, udeřily Holice z rohu. Ve 43.minutě byl u odraženého míče nejrychleji hrající trenér Zdeněk Nývlt a dal svému týmu vedení - 1:0.

Odměna pro hosty za aktivitu

V druhém poločase vsadili Rovenští vše na jednu kartu - vyrovnat. Posílili ofenzívu několika střídáními a vyčkávali, zda jim štěstěna ukáže přívětivou tvář. 

Byl to riskantní tah, Holice jsou v brejkových situacích, které nutně při tomto způsobu boje přicházejí, velice silní.

Rovni to ale vyšlo! Podobně jako u úvodního gólu padl i ten vyrovnávací z rohového kopu. V 71.minutě skóroval Johanides - 1:1.

Potom už to byl boj o to, zda se některému týmu povede překulit osud na svou stranu, k čemuž nakonec nedošlo.

Prestižní derby tak nakonec skončilo smírem. Kaňkou však byla v závěru nedisciplinovanost domácích, kteří obdrželi v krátkém sledu dokonce dvě červené karty z rukou rozhodčího Rambouska (Černý a Velinský).



Ohlasy k zápasu


SK Holice B
Zděnek Nývlt, trenér: "Kdybych nebyl kopyto, tak mohlo být branek z mé strany víc!"

TJ Sokol Roveň
Ladislav Skalický, trenér: "Asi zasloužená remíza. Zápas moc krásy nepobral, spíše to byl boj, kdy výkon nebyl takový jako minulý týden. Domácí nedali penaltu, ale přesto šli do poločasu do vedení, když jsme po rohu nechali zcela volného Zdendu Nývlta. Naše šance končily před vápnem. Nedokázali jsme si v koncovce vyhovět. Do druhé půle jsme udělali změnu v rozestavení, ještě více se tlačili do brány a zaslouženě vyrovnali. Po rohu Mileho vracel do vápna Melc a Johanides propálil vše. Do konce zápasu se hrálo spíše před domácí brankou, ale větší šanci už jsme si nevytvořili. Bylo na tři body, ale bod bereme."



Sestavy


SK Holice B
O. Kroutil [-] - J. Dědič [-] , M. Strnad [-] , C. Ortega [-] (78. T. Kulhavý [-] ) , A. Kovařík [-] , D. Kudrna [-] , R. Machatý [-] , J. Černý [-] , T. Velinský [-] (46. D. Machatý [-] ) , Z. Nývlt [-] , J. Matyáš [-]

TJ Sokol Roveň
J. Baláš [-] - L. Mile [-] (76. J. Major [-] ) , . Novák [-] (64. V. Melc [-] ) , L. Johanides [-] , J. Kučera [-] , L. Mládek [-] (64. J. Roček [-] ) , M. Pekárek [-] (46. M. Machatý [-] ) , A. Mikuláš [-] , L. Petružálek [-] , P. Michalco [-] , D. Kosina [-]

ŽK: 53. C. Ortega , 60. A. Kovařík , 66. D. Kudrna , 87. J. Černý - 29. L. Mile , 44. . Novák , 52. L. Johanides , 87. J. Roček . ČK: 87. J. Černý , 88. T. Velinský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Rambousek Josef - DOSTÁL Dominik, ÚLEHLA Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Jakub Kříž
Tip experta: výhra domácích

V Holicích se nehraje dobře žádnému týmu, body většinou zůstávají doma. Roveň se určitě v derby pokusí zabojovat o dobrý výsledek. Tipuji, že Holice zvítězí těsně o gól.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích