EXPERT TIP - 3.kolo Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2024-2025

Datum kola: 24.8.2024

0
Expert tipy na 3.kolo poskytl pro fotbalunas.cz Jakub Kříž, klíčový muž v řadách fotbalových Mikulovic. Zkus poměřit své tipovací síly se zkušeným hráčem, který umí rozhodovat zápasy. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a v případě, že uhodneš všech 7 výsledků kola, dostaneš se do slosování o zajímavé ceny.


Jakub Kříž

Fotbalový klub SK-1.FC Mikulovice stojí na několika silných pilířích. Jedním z nich je i zkušený Jakub Kříž. Soupeři moc dobře vědí, jaké nebezpečí od něj hrozí. Tvoří hru, vládne vzduchu, střílí rozhodující branky. Celé jaro loňské sezóny promarodil se zraněnou achilovkou, nyní je ale zpět. A hned na úvod rozhodl svým gólem v 83.minutě duel v Dašicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 75 - 8 - 17 %
Komentář experta:

Doufám, že se náš tým sejde alespoň v takové sestavě jako na první zápas v Dašicích a pokusíme se odčinit s Újezdem dvě prohry ze vzájemných soubojů z předchozího ročníku. Věřím, že na domácím hřišti jsme schopni Újezd porazit!

Tip experta: 1 50 - 25 - 25 %
Komentář experta:

Nemošice mě v prvním kole překvapily, když zvládly porazit Řečany, Uvidíme, jak jim to půjde v dalších kolech. Křičeň doma moc bodů nerozdává a myslím, že se to měnit nebude.

Tip experta: 0 59 - 8 - 33 %
Komentář experta:

O Řečanech toho popravdě moc nevím, dlouho okresní přebor nehrály. První kolo se jim sice nepovedlo, ale po jednom kole nelze dělat závěry, body jistě sbírat začnou. Dříteč hrála na jaře výborně, myslím, že v tom bude pokračovat i nyní. Vychází mi to na remízu.

Tip experta: 1 75 - 17 - 8 %
Komentář experta:

V Holicích se nehraje dobře žádnému týmu, body většinou zůstávají doma. Roveň se určitě v derby pokusí zabojovat o dobrý výsledek. Tipuji, že Holice zvítězí těsně o gól.

Tip experta: 0 33 - 25 - 42 %
Komentář experta:

Rohoznice bude chtít odčinit potupnou porážku ze Srchu na úvod, ale s Dašicemi, s kterými jsme hráli v prvním kole, je rozhodně nečeká nic lehkého. Očekávám první bod do tabulky pro oba týmy.

Tip experta: 2 50 - 0 - 50 %
Komentář experta:

Chvojenec před sezónou posílil a očekávám, že se bude pohybovat ve vyšších patrech tabulky než loni. Na hřišti nováčka z Býště, který překvapil výhrou v Újezdu, hráči Chvojence zvítězí.

Tip experta: 2 0 - 8 - 92 %
Komentář experta:

Titanic je pro mě favorit soutěže, útočná dvojice Rolinek - Maivald se bude těžko zastavovat komukoli. S Přeloučí, která sestoupila z 1.B třidy, by to mohlo být pěkné, dramatické utkání. Mírně favorizuji Srch.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jan Černohubý 5
2. Břetislav Žána 5
3. Lukáš Němec 5
4. Jiří Klik 5
5. Venca Likeš 4
6. Daniel Pokorný 3
7. Radek Hruška 2
8. Josef Paulovič 2
9. Jaromír Bělunek 2
10. David Ropek 2
11. Jiří Novotný 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.