1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2024 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté týmu TJ Tis otočili utkání s Batelovem


Branky


9

V rámci 3. kola se utkali fotbalisté Batelova s týmem TJ Tis. Hrál se zajímavý fotbal s zodpověným bráněním, kdy ani jeden tým nechtěl udělat žádnou zbytečnou chybu a šance, které se vytvořili, tak většinou nebyly proměněny. Utkání rozhodla až standartní situce v nastavení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branku vstřelil Batelov, ale Tis svojí aktivitou srovnal

Domácí šli do vedení již ve 2. minutě po standardní situaci centrované na zadní tyč, kdy Šimon Neuwirt hlavičkou zajistil rychlé vedení pro svůj tým. Poté měli hosté více ze hry až do 18. minuty, kdy srovnával skóré Vítek Pavlas, který byl po celý zápas velmi aktivní. I po zbytek poločasu byli hosté aktivnějši na balónu, což jim přineslo více šancí, které ale nedokázali proměnit. Do kabin se šlo tedy za stavu 1:1.

Druhý poločas hosté dokončili obrat

Začátek druhého poločasu se nesl ve stejném duchu, jako většina první půle. Hosté hrozili rychlými krajními hráči, i ze standardních situací. V 71 minutě, při centrovaném míči šel domácí Michal Houzar do souboje s hostujícím brankařem Josefem Sojkou a počínal si za hranicí pravidel, tak dostal od hlavního rozhodčího první žlutou kartu. Během deseti minut při neopatrném souboji s hostujícím Vítkem Pavlasem rozhodčí vytáhl Michalu Houzarovi i druhou žlutou, po které následovala červená karta. Červená hosty namotivovala k aktivnější ofenzívě, která jim přinesla několik dalších nebezpečných šancí a standardních situací. V 92 minutě se trefil na přední tyč ze standardní situace z pravé strany kapitán hostů Tomáš Vacek. Zajistil tak na samém konci zápasu vítězství svému týmu.



Ohlasy k zápasu



TJ Tis
Střelec rozhodující branky Tomáš Vacek: Zápas hodnotíme pozitivně. Po vlažném vstupu do zápasu, kde jsme rychle inkasovali jsme se týmovým výkonem a dobře fungující defenzivou po zbytek zápasu propracovali až ke 3 bodům, které si vezmeme z Batelova. Je to pro nás cenné a vydřené vítězství. Domácí hráli zodpovědně v obraně, stoperské dvojici se dařilo spoustu nakopnutých balónu odvracet. Domácí na to, že jsou nováčkem v soutěži, hráli velice dobře, konkrétně bych vyzdvihl výkon hráčů Lukáše Vostála, Michala Houzara a Dominika Blaška. Do dalšího kola máme určitě na čem pracovat. Za 3 body z venku jsme samozřejmě rádi. Podařilo se nám zapracovat i na defenzivě, kde nám prospěl návrat zraněného stopera Petra Šišky.



Sestavy


1. FC Batelov
M. Cháb [-] - M. Blaško [-] , J. Blažek [-] (86. O. Chrenovský [-] ) , L. Vostál [-] , Z. Kupka [-] , M. Novotný [-] (69. T. Houzar [-] ) , J. Gabrhel [-] (65. J. Tausch [-] ) , O. Beseda [-] , M. Houzar [-] , Š. Neuwirt [-] (86. L. Kozák [-] ) , D. Blaško [-]

TJ Tis
J. Sojka [-] - P. Novák [-] , T. Kozlík [-] , V. Pavlas [-] (80. . Karlík [-] ) , F. Vala [-] (93. M. Stehno [-] ) , T. Vacek [-] , M. Ceral [-] (80. F. Kozlík [-] ) , O. Vacek [-] , P. Šiška [-] , P. Šidlák [-] , V. Novák [-]

ŽK: 71. M. Houzar - 69. P. Šidlák , 88. T. Kozlík , 92. P. Novák . ČK: 80. M. Houzar .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: ŠETEK Jiří - KŘÍŽ Jan, SURÁN Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích